Cuti Ganti Raya Haji 2012

Perancangan Hari Raya Haji serta cuti sudah mula ditinjau kini. Pastinya cuti ganti untuk Hari Raya Haji untuk tahun 2012 ini mula menjadi tanda tanya terutama mereka yang ingin membeli tiket untuk pulang ke kampung masing-masing. Maklumat awal penting terutama bagi mereka yang membeli tiket yang mahal seperti tiket Kapal Terbang supaya dapat merancang serta mengurus kewangan menghadapi Hari Raya Haji nanti.

Cuti Raya Haji

 • Terhad : Simkad, Prepaid Panggilan, SMS dan Internet Termurah

 • Memandangkan cuti Hari Raya Haji kali ini sungguh hampir dengan cuti Akhir tahun sekolah 26 Oktober 2012 , sudah tentu ia lebih banyak perancangan yang perlu dilakukan. Menurut sumber dari Laman Web Rasmi KPM, cuti berganti hari raya Haji ditetapkan pada 25 Oktober 2012. Yang pastinya cuti tersebut telahpun diganti iaitu pada 14 April yang lepas. Sekolah di kumpulan A yang mana mempunyai hujung minggu Hari Jumaat dan Sabtu mendapat jumlah bilangan cuti 3 hari manakala dari kumpulan B yang mana cutinya sabtu dan ahad akan mendapat 4 hari cuti semperna Hari Raya Haji nanti. Cuti-cuti yang dinyatakan adalah termasuk cuti berganti yang diberikan 25 Oktober 2012 masing-masing.

  Diharapkan makluman cuti ganti raya haji utuk tahun 2012 ini mampu membantu dalam perancangan cuti mahupun cuti ganti pihak pengurusan atau individu.

  Jangan Ketinggalan, dapatkan update terbaru info kami percuma terus ke email anda, Masukkan Alamat email anda dibawah :

  ( Penting : Pendaftaran berjaya jika anda klik link pengesahan yang akan dihantar ke email anda nanti )

  Majalah e- Xpresi


  SIM KAD EKONOMI JIMAT UNTUK PELAJAR DAN PEKERJA HANYA RM 10
  Murah, Laju dan Menjana Pendapatan 
  
  KELEBIHAN :
  - Panggilan, SMS, Internet Termurah dan Laju
  - Sim kad Rm 10 Sahaja
  - Tempoh Tamat 28 Bulan
  - FREE SMS setiap bulan sehingga 1800 sms setahun
  - Boleh Kekal no Asal atau Guna Nombor Baru
  - Sumber Pendapatan Sampingan/ Tetap anda
  - Top Up di mana sahaja Seperti Telco lain
  - Rangkaian Luas seperti Celcom
  - Syarikat Telco Berdaftar
  - Telus dan Tiada cas tersembunyi 
  - Semudah, Beli Sim kad RM 10 > Guna Call, SMS@ Internet > Jika Jimat beritahu kawan anda > Setiap kali Kawan2 Anda top up, anda dapat duit
  Maklumat Lanjut

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  *

  Makluman : TIDAK semua komen/pertanyaan akan dijawab oleh admin/staff xpresi, Kami sibuk dengan urusan pentadbiran, informasi dan pertanyaan khas lain. Walaubagaimanapun, komen/pertanyaan terpilih sahaja akan kami jawab atau dibuatkan penulisan khas. Kami amat berterima kasih jika anda turut sama menjawab/ berbincang dan membantu rakan lain.

  PERINGATAN: Anda perlu memahami Syarat/ Terma kami dan Anda dilarang untuk memperkatakan tentang politik ataupun mempersenda cara hidup, individu, kaum mahupun agama lain. Bantulah diri, bantulah saudara anda, cintailah kedamaian, tingkatkan iman, bertindaklah dengan bijak serta bermuafakatlah demi kesejahteraan bersama.