Cuti Ganti Raya Haji 2012

0
3

Perancangan Hari Raya Haji serta cuti sudah mula ditinjau kini. Pastinya cuti ganti untuk Hari Raya Haji untuk tahun 2012 ini mula menjadi tanda tanya terutama mereka yang ingin membeli tiket untuk pulang ke kampung masing-masing. Maklumat awal penting terutama bagi mereka yang membeli tiket yang mahal seperti tiket Kapal Terbang supaya dapat merancang serta mengurus kewangan menghadapi Hari Raya Haji nanti.

Cuti Raya Haji

Memandangkan cuti Hari Raya Haji kali ini sungguh hampir dengan cuti Akhir tahun sekolah 26 Oktober 2012 , sudah tentu ia lebih banyak perancangan yang perlu dilakukan. Menurut sumber dari Laman Web Rasmi KPM, cuti berganti hari raya Haji ditetapkan pada 25 Oktober 2012. Yang pastinya cuti tersebut telahpun diganti iaitu pada 14 April yang lepas. Sekolah di kumpulan A yang mana mempunyai hujung minggu Hari Jumaat dan Sabtu mendapat jumlah bilangan cuti 3 hari manakala dari kumpulan B yang mana cutinya sabtu dan ahad akan mendapat 4 hari cuti semperna Hari Raya Haji nanti. Cuti-cuti yang dinyatakan adalah termasuk cuti berganti yang diberikan 25 Oktober 2012 masing-masing.

Baca Juga :  Permohonan ke UM Ambilan Febuari 2018

Diharapkan makluman cuti ganti raya haji utuk tahun 2012 ini mampu membantu dalam perancangan cuti mahupun cuti ganti pihak pengurusan atau individu.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

Panduan Percuma, Teknik Pendapatan Sampingan 4-5 angka Sebulan 

Apa Komen Anda :