Jadual Peperiksaan SPM 2012 KPM

Jadual SPM 2012

Bagi calon SPM tahun 2012 ini, jadual peperiksaan SPM telahpun dikeluarkan oleh Kementerian Pelajaran Malaysia KPM. Namun demikian, oleh kerana masih terlalu awal, buat sementara ini Jadual berbentuk draf sahaja yang dikeluarkan iaitu jadual yang mempunyai subjek-subjek peperiksaan bertulis mengikut susunan tanpa tarikh.

Walaupun Jadual Sijil Pelajaran Malaysia SPM 2012 ini berbentuk draf tanpa tarikh, mungkin ia bermanfaat kepada para pendidik atau calon SPM 2012 untuk mendapat gambaran sedikit sebanyak mengenai susun atur subjek peperiksaan mengikut masa tertentu untuk membuat perancangan dan tindakan.

 Muat Turun/ Download Draf Jadual SPM 2012

Untuk muat turun draf jadual SPM 2012 ini perlu mempunyai perisian adobe reader kerana ia merupakan dalam bentuk pdf. Sila klik pada butang hijau tertulis “ download “ untuk muat turun ke komputer masing-masing. Draf jadual SPM 2012 boleh di muat turun melalui pautan yang disediakan dibawah : ( Update : 18 September 2012- Jadual bertarikh lengkap ) muat turun dibawah.

Khas Untuk Ahli Kami, Klik LIKE dibawah untuk Terus Membaca / Muat Turun dan Jadi Rakan Kami ( Percuma )

 Semoga perkongsian draf jadual SPM 2012 ini memberikan manfaat dalam perancangan dan tindakan calon dan individu berkaitan.

Jangan Ketinggalan, dapatkan update terbaru info kami percuma terus ke email anda, Masukkan Alamat email anda dibawah :

( Penting : Pendaftaran berjaya jika anda klik link pengesahan yang akan dihantar ke email anda nanti )

Majalah e- Xpresi


PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Panduan Permohonan

About fiziesss
Seorang yang tak pernah kenal erti mengalah selagi masih berupaya untuk berusaha, minat untuk membantu setakat mampu. ( Pengguna perlu teliti Syarat dan Terma sebelum menggunakan xpresi , Hak cipta terpelihara, tidak dibenar mengulang cetak dengan apa cara sekalipun tanpa kebenaran bertulis penulis ) Saya dan xpresi.org tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan komen. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.

14 thoughts on “Jadual Peperiksaan SPM 2012 KPM

  1. spm nk dkat……..xsbar ni

  2. spm je… Rilek ar :D

  3. Assalamualaikum n salam sejahtera….
    nak tnya, sya ambik spm tun nie yg xlma lagi nak start…. Cmna cara nak mohon ke IPG… ?? harap dijelaskan… Bila?? Caranya camna?? n lain2 lah… harap dibantu… tq~

  4. saya SMKJalan 3 BBB.hmmm cadang nak pergi oversea lepas abes SPM,tapi taktau tarikh takut terlepas flight pulak~ :(

  5. haffiz abdullah says:

    SPM dah semakin hampir..so kena lah belajar bersungguh-sungguh..:)

  6. uuuuuuuu….cepatnyer hari2 berlalu..pejam celik,pejam celik dah nak spm…huhu… goodluck 4 my friendsssss…5ICT SMK ENGKILILI SARAWAK!!!!!! =)

  7. spm dah nak dkat tpi aku lngsung tak ada prsdiaan ,,aku xthu apa yg mnganggu fkran aku sbnarnya … aku hrap aku tak buang msa lgi .. ya Allah bntulah hmba .. :(

  8. boleh bg tahu saya bagaimana nk berlajar dgn internet

  9. SPM tntukan msa depan…chaiyok2!!!!

  10. shirly reggie says:

    TAKUTNYA NAK SPM…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Makluman : TIDAK semua komen/pertanyaan akan dijawab oleh admin/staff xpresi, Kami sibuk dengan urusan pentadbiran, informasi dan pertanyaan khas lain. Walaubagaimanapun, komen/pertanyaan terpilih sahaja akan kami jawab atau dibuatkan penulisan khas. Kami amat berterima kasih jika anda turut sama menjawab/ berbincang dan membantu rakan lain.

PERINGATAN: Anda perlu memahami Syarat/ Terma kami dan Anda dilarang untuk memperkatakan tentang politik ataupun mempersenda cara hidup, individu, kaum mahupun agama lain. Bantulah diri, bantulah saudara anda, cintailah kedamaian, tingkatkan iman, bertindaklah dengan bijak serta bermuafakatlah demi kesejahteraan bersama.