Jadual Peperiksaan STPM 2015 Penggal 1 , 2 dan 3

0
2

Jadual Peperiksaan STPM

Berikut ialah jadual peperiksaan STPM penggal 1 , penggal 2 dan penggal 3 untuk STPM 2015 ini. Jadual peperiksaan ini disediakan olehMajlis Peperiksaan Malaysia dan pastinya ditunggu-tunggu oleh pelajar STPM.

Muat turun Jadual STPM 2015

Bagi memudahkan pelajar STPM dibawah disediakan pautan untuk muat turun jadual STPM 2015

Bersedia Awal

Cuba semak jadual yang diberikan, kenalpasti subjek dan waktu peperiksaan, biasakan diri dan jadikan ia sebagai motivasi untuk berusaha. PENTING bagi calon, buatlah dengan sehabis baik untuk penggal 1 STPM anda, hal ini kerana ia nanti akan memberikan lebih motivasi untuk anda terus hingga ke penggal 3.

Baca Juga :  Pra Pendaftaran Calon Jaya Matrikulasi 2017/ 2018

Kadangkala kelemahan sendiri yang suka bertangguh untuk mengulangkaji pelajaran atau berusaha menyebabkan masalah dalam mengahadapi peperiksaan, perlu bersedia dan lebih bersemangat bila anda telah dimaklumkan bila hari yang ditunggu-tunggu akan tiba. Nampaknya peperiksaan adalah pasti dan ianya akan ditempuhi anda tidak lama lagi. Jadi, bersedialah dengan penuh usaha dan doa, pasti kejayaan singgah juga.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

Dan

Jika ingin berkongsi Artikel Seperti Di atas..

Sertai Pertandingan Penulisan Kami

Hadiah Terkumpul Sehingga RM 100

Maklumat Lanjut

MENARIK

Aplikasi Pendapatan 50k sebulan, hanya pengguna android dan smartphone sahaja Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER Tanpa Perlu Membawa Kereta
Terhad 500 org shj : Bacaan digital Xpresi.org, Percuma ( Maklumat Lanjut ) Kekosongan Upah Tugasan Menaip dan Memasukkan data dari Syarikat Terpilih ( Maklumat Lanjut )

Apa Komen Anda :