Jadual Peperiksaan STPM 2015 Penggal 1 , 2 dan 3

0
7
Jadual Peperiksaan STPM

Berikut ialah jadual peperiksaan STPM penggal 1 , penggal 2 dan penggal 3 untuk STPM 2015 ini. Jadual peperiksaan ini disediakan olehMajlis Peperiksaan Malaysia dan pastinya ditunggu-tunggu oleh pelajar STPM.

Muat turun Jadual STPM 2015

Bagi memudahkan pelajar STPM dibawah disediakan pautan untuk muat turun jadual STPM 2015

Bersedia Awal

Cuba semak jadual yang diberikan, kenalpasti subjek dan waktu peperiksaan, biasakan diri dan jadikan ia sebagai motivasi untuk berusaha. PENTING bagi calon, buatlah dengan sehabis baik untuk penggal 1 STPM anda, hal ini kerana ia nanti akan memberikan lebih motivasi untuk anda terus hingga ke penggal 3.

Baca Juga :  Permohonan Polis Bantuan Petronas Lelaki dan Wanita

Kadangkala kelemahan sendiri yang suka bertangguh untuk mengulangkaji pelajaran atau berusaha menyebabkan masalah dalam mengahadapi peperiksaan, perlu bersedia dan lebih bersemangat bila anda telah dimaklumkan bila hari yang ditunggu-tunggu akan tiba. Nampaknya peperiksaan adalah pasti dan ianya akan ditempuhi anda tidak lama lagi. Jadi, bersedialah dengan penuh usaha dan doa, pasti kejayaan singgah juga.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

Panduan Percuma, Teknik Pendapatan Sampingan 4-5 angka Sebulan 

Apa Komen Anda :