Kekosongan Jawatan di Jabatan Latihan Khidmat Negara JLKN 2014

0
4

PLKN

Kepada pelawat yang masih mencari pekerjaan, JLKN membuka beberapa jawatan kosong untuk permohonan. Kekosongan adalah bagi memenuhi beberapa jawatan yang ada dalam urusan melatih peserta diseluruh Negara dalam latihan PLKN.

Jawatan Kosong di JLKN

Terdapat 4 jawatan yang dibuka untuk permohonan iaitu :

  • Gred N41 – Timbalan Komandan Latihan
  • Gred S27 – Penolong Pegawai Kesatria
  • Gred S 17 – Pembantu kesatria
  • Gred S 17 – Pembantu hal ehwal islam

Sila rujuk Iklan penuh untuk mendapatkan maklumat terperinci bekenaan gaji dan syarat lantikan. Tawaran ini adalah baik bagi mereka yang berminat dan memerlukan pengalaman dalam bidang latihan ini.

Baca Juga :  Semakan UPU Online Lepasan STPM 2017/ 2018

Untuk melihat syarat lantikan dan gaji, pemohon perlulah memilih jawatan yang dipohon dan klik seterusnya ( butang biru ) selepas itu anda perlu mengisi borang permohonan dan klik pada seterusnya untuk meneruskan permohonan.

DIharapkan permohonan anda Berjaya dan memberikan pengalaman beharga kepada anda sekiranya anda berjaya kelak.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

Dan

Jika ingin berkongsi Artikel Seperti Di atas..

Sertai Pertandingan Penulisan Kami

Hadiah Terkumpul Sehingga RM 100

Maklumat Lanjut

MENARIK

Aplikasi Pendapatan 50k sebulan, hanya pengguna android dan smartphone sahaja Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER Tanpa Perlu Membawa Kereta
Terhad 500 org shj : Bacaan digital Xpresi.org, Percuma ( Maklumat Lanjut ) Kekosongan Upah Tugasan Menaip dan Memasukkan data dari Syarikat Terpilih ( Maklumat Lanjut )

Apa Komen Anda :