Lebih Profesional Dengan Xpresi Fan Page

Anda Boleh melanggan dengan percuma update dan berita terbaru Xpresi.org ini dengan LIKE  fan page Xpresi.org di facebook

Perhatian : Selepas Fan Page xpresi diguna..Xpresi group di facebook ditutup dan tidak lagi beroperasi..segala peringatan update/berita terbaru hanya di xpresi Fan page facebook.

Salam sejahtera, penulisan kali ni penting bagi mereka yang telah menjadi ahli group xpresi di facebook..Sebelum sy tulis panjang2..pernahkah anda menghadapi masalah ni bila menjadi ahli xpresi group?

  • Kadangkala terpaksa menerima jika diperlawa menyertai xpresi group.
  • Menerima peringatan/nortification setiap kali post baru di xpresi walaupun kadang2 dan tidak semua anda suka baca.
  • Mendapat peringatan di inbox email setiap kali update terbaru dan sentiasa terpaksa mendeletenya..

Saya sedari kelemahan saya itu dan memohon maaf jika selama ini menyusahkan anda semua. Untuk lebih profesional dan beretika serta menggalakkan keikhlasan…Saya wujudkan xpresi fan page di facebook..Dengan wujudnya fan page ini masalah di atas tidak lagi berlaku. Jika anda like page tersebut anda :

  • Tidak perlu delete dalam email peringatan2 update terbaru
  • Tiada lagi nortification/ yang merimaskan anda
  • Tidak lagi terikat dengan update2 terbaru xpresi
  • Anda masih menerima berita post terbaru xpresi, tetapi ia hanya berada di home facebook anda.

Untuk itu, bagi sesiapa yg berminat mengetahui berita dan update terbaru xpresi masih lagi bleh menerimanya..tetapi ia hanya berada di home profail masing2 di facebook. Bagaimana caranya?

Untuk mendapat berita/update terbaru xpresi dengan menyertai fan page xpresi, anda hanya perlu klik like/suka seperti dalam bulatan merah gambar dibawah.

Klik pada butag LIKE

Selepas klik, ikut arahannya..dan Selesai !!!

Anda akan menerima update terbaru hanya di Home facebook anda, tidak lagi menyusahkan anda delete dalam email ataupun menambah bilangan nortification anda lagi.. diharap 200 lebih ahli group xpresi kembali join kembali dengan like butang tersebut..terima kasih, yang ikhlas

” Sekadar Pesanan Dari Sahabat ”

Hapizi Mohamed

Jangan Ketinggalan, dapatkan update terbaru info kami percuma terus ke email anda, Masukkan Alamat email anda dibawah :

( Penting : Pendaftaran berjaya jika anda klik link pengesahan yang akan dihantar ke email anda nanti )

Majalah e- Xpresi


PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Panduan Permohonan

About fiziesss
Seorang yang tak pernah kenal erti mengalah selagi masih berupaya untuk berusaha, minat untuk membantu setakat mampu. ( Pengguna perlu teliti Syarat dan Terma sebelum menggunakan xpresi , Hak cipta terpelihara, tidak dibenar mengulang cetak dengan apa cara sekalipun tanpa kebenaran bertulis penulis ) Saya dan xpresi.org tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan komen. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Makluman : TIDAK semua komen/pertanyaan akan dijawab oleh admin/staff xpresi, Kami sibuk dengan urusan pentadbiran, informasi dan pertanyaan khas lain. Walaubagaimanapun, komen/pertanyaan terpilih sahaja akan kami jawab atau dibuatkan penulisan khas. Kami amat berterima kasih jika anda turut sama menjawab/ berbincang dan membantu rakan lain.

PERINGATAN: Anda perlu memahami Syarat/ Terma kami dan Anda dilarang untuk memperkatakan tentang politik ataupun mempersenda cara hidup, individu, kaum mahupun agama lain. Bantulah diri, bantulah saudara anda, cintailah kedamaian, tingkatkan iman, bertindaklah dengan bijak serta bermuafakatlah demi kesejahteraan bersama.