Permohonan Guru Seni Sekolah Seni Malaysia 2014

4
11

Bagi yang layak iaitu Pegawai Perkhidmatan Awam atau warganegara Malaysia bukan penjawat perkhidmatan awam yang berkelayakan, berpotensi dan mempunyai komitmen yang tinggi untuk mengisi jawatan Jurulatih Seni Gred 29 – 44 (Jawatan Terbuka) Secara Pertukaran Sementara di Sekolah Seni Malaysia.

 Keterangan Jawatan

Jawatan : Jurulatih Seni Gred 29 – 44 (Jawatan Terbuka) Secara

Pertukaran Sementara

Penempatan :

  • Sekolah Seni Malaysia Johor Bahru
  • Sekolah Seni Malaysia Kuching Sarawak
  • Sekolah Seni Malaysia Kuala Lumpur

Untuk maklumat lanjut anda digalakkan untuk melihat maklumat penuh di Iklan Penuh yang disediakan. Semoga permohonan anda Berjaya.

Baca Juga :  Keputusan UPSR 2016 Hari ini, Dapatkan Segera

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

Dan

Jika ingin berkongsi Artikel Seperti Di atas..

Sertai Pertandingan Penulisan Kami

Hadiah Terkumpul Sehingga RM 100

Maklumat Lanjut

MENARIK

Aplikasi Pendapatan 50k sebulan, hanya pengguna android dan smartphone sahaja Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER Tanpa Perlu Membawa Kereta
Terhad 500 org shj : Bacaan digital Xpresi.org, Percuma ( Maklumat Lanjut ) Kekosongan Upah Tugasan Menaip dan Memasukkan data dari Syarikat Terpilih ( Maklumat Lanjut )

4 COMMENTS

      • assalam encik..sy lepasan ijazah art and design..sy berminat nak apply..tp ada xkekosongn…aritu bukak tapi ckp tarikh terbuka…meaning xde tairkh luput..tup2 xde la..masa sy bukak tu bulan mei 2014 skrg pastu time bulan jun 2014 sy try nak isi tetiba xdak dah skrg dah september 2014…nape xde??

Apa Komen Anda :