Permohonan Kolej Vokasional dan Sekolah menengah Teknik 2014

22
12

Info ini bagi mengingatkan pelajar yang berminat memohon kemasukan ke Kolej Vokasional atau ke Sekolah Menengah Teknik bagi tahun 2014. Permohonan telah dibuka mulai 17 september 2013 ini sehingga 25 Disember 2013.

[highlight]Update 2 nov 2014 : Permohonan Kolej Vokasional dan sekolah teknik 2015  Telah dibuka ( Maklumat lanjut )[/highlight]

Info lepas

[highlight]Update 20/ 10/2014 : Permohonan Kolej Vokasional dan Sekolah Menengah Teknik 2015 ( Maklumat Lanjut )[/highlight]

Syarat Umum :

Untuk permohonan adalah dikhaskan kepada warganegara Malaysia, pelajar tingkatan tiga kini atau tingkatan tiga tahun 2013 yang sihat tubuh badan dan bebas dari penyakit kronik.

Baca Juga :  Permohonan Kakitangan Akademik Kolej Permata Pintar UKM 2017

Cara Memohon

Untuk membuat permohonan, pemohon perlu ke Laman Rasmi KPM atau ke Aplikasi permohonan Kolej Vokasional – SM Teknik .

Pastikan pemohon cukup syarat yang ditentukan dan memilih mengikut minat sendiri dalam pemohonan yang dibuat.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

Dan

Jika ingin berkongsi Artikel Seperti Di atas..

Sertai Pertandingan Penulisan Kami

Hadiah Terkumpul Sehingga RM 100

Maklumat Lanjut

MENARIK

Aplikasi Pendapatan 50k sebulan, hanya pengguna android dan smartphone sahaja Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER Tanpa Perlu Membawa Kereta
Terhad 500 org shj : Bacaan digital Xpresi.org, Percuma ( Maklumat Lanjut ) Kekosongan Upah Tugasan Menaip dan Memasukkan data dari Syarikat Terpilih ( Maklumat Lanjut )

22 COMMENTS

  1. Salam..saya juga tercari2 permohonan atas talian utk kemasukan kolej vokasional 2015..Tempoh hari saya ade hubungi kementerian, mereka kata pengarah belum memaklumkan lagi bila kemasukan utk tahun 2015..mintak tolong pihak terlibat emailkan kepada saya jika permohonan kemasukan ke kolej vokasional 2015 telah di buka..terima kasih..

  2. Kalau sudah ada alamat pemohonan, sila hantarkan ke alamat email saya,tolong berkerjasama dengan saya,Kalau saya dapat maklumat,saya akan beritahu kamu orang. OK.

  3. Pendaftaran ke kolej vokasional untuk sesi 2015 tak ada ke?Saya tak jumpa pun kat mana2 blog.Yg ada pun untuk tahun 2013/2014.semua yang dah lpas.Saya nak buat pendaftaran secara online.lebih mudah.Harap admin dapat membantu Saya: )

Apa Komen Anda :