Permohonan UiTM Program Ijazah Sarjana Muda/ Penerapan/ Profesional/ PLK/ SS 2014

0
0

Maklumat ini sebagai peringatan kepada sesiapa yang berkaitan yang masih lagi belum memohon UiTM bolehlah berbuat demikian sebelum 31 Mac 2014 ini. Permohonan ini adalah bagi kemasukan sesi akademik 1 tahun 2014/ 2015.

Uitm

Permohonan juga ialh bagi Program Sarjana Muda/ Penerapan/ Profesional/ PLK/ SS. Permohonan dibuka secara online mulai 13 Januari lepas sehingga 31 Mac 2014. Untuk membuat permohonan atau mendapatkan maklumat lanjut sila ke http://www.online.uitm.edu.my/ dan gunakan pilihan pautan sebelah kanan atas untuk semak atau memohon nanti.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

Dan

Jika ingin berkongsi Artikel Seperti Di atas..

Sertai Pertandingan Penulisan Kami

Hadiah Terkumpul Sehingga RM 100

Maklumat Lanjut

MENARIK

Aplikasi Pendapatan 50k sebulan, hanya pengguna android dan smartphone sahaja Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER Tanpa Perlu Membawa Kereta
Terhad 500 org shj : Bacaan digital Xpresi.org, Percuma ( Maklumat Lanjut ) Kekosongan Upah Tugasan Menaip dan Memasukkan data dari Syarikat Terpilih ( Maklumat Lanjut )

Apa Komen Anda :