Semakan Permohonan Tajaan Perubatan JPA Universiti Perdana 2013

0
0

Sebelum ini, satu permohonan dibuka melalui online tentang permohonan Tajaan Perubatan JPA ke Universiti Perdana 2013. Permohonan adalah boleh dilaksanakan dengan menggunakan sistem online yang disedikan oleh Universiti Perdana.

Untuk mendapatkan tajaan dari JPA bukanlah mudah kerana hanya pelajar yang betul-betul layak dan bersungguh diterima untuk mendapat tajaan. Pastinya kelayakan akademik yang penting dalam memilih calon tajaan yang sesuai.

Bagi sebelum ini yang telah memohon, keputusan panggilan temuduga telahpun dikeluarkan dan boleh disemak di laman yang disediakan KLIK SINI. Semakan temuduga ini dibuka sehingga 1 Julai ini. Diharapkan sekiranya berjaya, calon lebih bersemangat dan bersedia untuk diuji serta tidak mempersiakan peluang yang diberikan.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

Dan

Jika ingin berkongsi Artikel Seperti Di atas..

Sertai Pertandingan Penulisan Kami

Hadiah Terkumpul Sehingga RM 100

Maklumat Lanjut

MENARIK

Aplikasi Pendapatan 50k sebulan, hanya pengguna android dan smartphone sahaja Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER Tanpa Perlu Membawa Kereta
Terhad 500 org shj : Bacaan digital Xpresi.org, Percuma ( Maklumat Lanjut ) Kekosongan Upah Tugasan Menaip dan Memasukkan data dari Syarikat Terpilih ( Maklumat Lanjut )

Apa Komen Anda :