Archives for 

ingatkan kawan

Butang Share untuk Kongsi tajuk artikel di facebook

Salam, selamat petang..malam ni nak kongsi sikit pasal fungsi baru untuk memberikan kemudahan kepada semua pembaca xpresi.org berkongsi topik atau tajuk artikel kepada semua rakan di facebook masing-masing..yer la..kalau benda baik..baik kita kongsi2 la kan? hehe..kalau cara lama…pembaca perlu copy alamat dan paste kan kat link facebook masing2..agak sukar macam tu.. Jadi saya ada buatkan […] Baca Lagi..