Tarikh Penting Berkaitan Peperiksan STPM 2014/2015

0
6

STPM

Bagi pelajar STPM 2014/2015 beberapa tarikh penting berkaitan peperiksaan STPM perlulah diketahui untuk perancangan dan persediaan awal dalam pengurusan ataupun ulangkaji. Guru yang berkaitan juga perlu mengambil perhatian tarikh penting peperiksaan STPM untuk tahun 2014/2015.

Sistem peperiksaan STPM kini banyak berubah dan ianya masih baru dan perlu diambil perhatian oleh guru dan pelajar bekenaan tarikh-tarikh penting berkaitan STPM 2014/2015.

Sistem peperiksaan pula dijalankan mengikut sistem penggal dan ulangan juga ditetapkan dalam jadual yang dibekalkan nanti. Untuk calendar MUET juga ada disertakan bagi memudahkan pelajar merujuk peperiksaan seterusnya nanti.

Baca Juga :  Tarikh Gaji Penjawat Awam 2017

Untuk melihat tarikh penting yang dinyatakan anda digalakkan rujuk SINI untuk maklumat lanjut. Selamat Berjaya.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

Dan

Jika ingin berkongsi Artikel Seperti Di atas..

Sertai Pertandingan Penulisan Kami

Hadiah Terkumpul Sehingga RM 100

Maklumat Lanjut

MENARIK

Aplikasi Pendapatan 50k sebulan, hanya pengguna android dan smartphone sahaja Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER Tanpa Perlu Membawa Kereta
Terhad 500 org shj : Bacaan digital Xpresi.org, Percuma ( Maklumat Lanjut ) Kekosongan Upah Tugasan Menaip dan Memasukkan data dari Syarikat Terpilih ( Maklumat Lanjut )

Apa Komen Anda :