Temuduga Terbuka Tentera Laut Di Raja Malaysia ( TLDM ) – Jun 2011

Tentera Laut DiRaja Malaysia (TLDM) akan mengadakan temuduga terbuka mulai 4 Mei hingga 6 Jun 2011.

Sila hadir di pusat pemilihan yang tercatat seperti di Jadual Pemilihan. Waktu pendaftaran dibuka mulai pada jam 0830 pagi hingga 1000 pagi,permohonan tidak akan diterima selepas tamat waktu pendaftaran. Pemohon dikehendaki berpakaian sukan, baju ‘T’ berkolar, seluar panjang sukan, berkasut sukan dan berstoking.

Sila lihat Pusat pemilihan dan tarikh temuduga

Tarikh pemilihan:  4 Mei – 6 Jun 2011

Baca Juga :  Syarat Masuk Tingkatan 6 ( Sekolah Agama ) 2015

Maklumat lanjut http://www.navy.mil.my

Terima Kasih

Maklumat Menarik Lain :

About fiziesss
Seorang yang tak pernah kenal erti mengalah selagi masih berupaya untuk berusaha, minat untuk membantu setakat mampu. ( Pengguna perlu teliti Syarat dan Terma sebelum menggunakan xpresi , Hak cipta terpelihara, tidak dibenar mengulang cetak dengan apa cara sekalipun tanpa kebenaran bertulis penulis ) Saya dan xpresi.org tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan komen. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.

9 thoughts on “Temuduga Terbuka Tentera Laut Di Raja Malaysia ( TLDM ) – Jun 2011

 1. MOHAMAD FAIES BIN HASRI says:

  Assalamualaikum..sy faies lepasan spm 2011..Berasal dari Jerteh,Besut, Terengganu.Saya ingin memohon TLDM kerana sangat2 meminati bidang ini dan saya juga berminat untuk menghadiri temuduga sebagai Tentera Laut Di Raja Jika ada sebarang maklumat, sila emelkan kepada saya di [email protected] supaya saya dapat mengetahui sebarang maklumat secara terperinci. Kerjasama dari pihak Tuan / Puan amat saya hargai. Terima kasih

 2. Askm.. saya Rohana lepasan SPM 2002, dan berasal dari Kuala Lumpur. Saya ingin memohon TLDM kerana sangat meminati bidang ini,,,, bagaimana cara ingin mengisi borang kemasukkan TLDM?? Saya juga berminat untuk menghadiri temuduga sebagai Tentera Laut Di Raja Malaysia. Jika ada sebarang maklumat, sila emelkan kepada saya di [email protected] supaya saya dapat mengetahui sebarang maklumat secara terperinci. Kerjasama dari pihak Tuan / Puan amat saya hargai. Terima kasih.

  Sumber : Temuduga Terbuka Tentera Laut Di Raja Malaysia ( TLDM ) – Jun 2011

  • Wslam, permohonan biasanya dalam bulan 7 hingga bulan 9.. jika ada nanti kami akan cuba sebarkan. Jangan lupa Like fan page kami untuk terima berita2 kami.

 3. MUHAMMAD AFIF BIN ABU BAKAR says:

  Saya ingin memohon TLDM kerana sangat2 meminati bidang ini,,,, bagaimana cara ingin mengisi borang TLDM??

 4. ADAKAH SAYA BOLEH [email protected]?????LAGIPUN SAYA MINAT BEKERJA BERUNIRORM MACAM NI

 5. Saya canddy anthonius lepasan SPM 2010, dan berasal dari sabah. Saya berminat untuk menghadiri temuduka sebagai Tentera Laut Di Raja Malaysia. Jika ada sebarang maklumat, sila emelkan kepada saya di [email protected] atau secara terus ke talian 016-8411392 supaya saya dapat mengetahui sebarang maklumat secara terperinci. Kerjasama dari pihak Tuan / Puan amat saya hargai. Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*