Bagaimana Saya Dapatkan LEBIH Dari RM 10 Seminggu

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

Sebagai admin xpresi.org ni, buat pertama kali saya kongsikan bagaimana saya dapat pendapatan dari internet ni. Apa yang bakal saya ajar ni adalah salah satu dari 6 sumber pendapatan xpresi. LEBIH RM 10 seminggu? Berapa? Kenapa saya tak beritahu RM 100 seminggu? RM 1000 seminggu ? Saya tak suka menjanjikan bulan dan bintang, tidak suka berbohong, sebab jika saya berbohong orang tidak percayakan saya dan sekaligus memburukkan reputasi xpresi. Oleh itu sengaja saya katakan ianya hanya sekitar RM 10 seminggu dan realiti, sejujurnya  saya dapat pendapatan LEBIH dari RM 10 seminggu. Bagaimana?

Sangat senang, hanya perlu klik untuk shared facebook  iklan yang dibekalkan, dan bila rakan anda klik untuk mengetahui lebih lanjut tentang promosi iklan tersebut, anda akan dapat RM 0.20 untuk seorang yang klik.. kalau ada 20 orang klik sehari bermakna anda akan dapat sekitar RM 4.

Bercakap mengenai pendapatan melalui Internet ini, tidak ada jaminan khusus untuk hasil yang anda dapat sebab semua pekerjaan didunia ini memerlukan USAHA, jika anda hanya mahu duduk menunggu rezeki jatuh di depan mata.. Baik anda tidur dan bermimpi sahaja. Sebenarnya saya dah mendapat pendapatan LEBIH dari RM 10 seminggu untuk sumber ini sejak 4 tahun lepas lagi. Sebab itulah saya tidak menjanjikan jumlah pendapatan saya untuk disamakan dengan anda sebab pastinya jika anda baru bermula, anda pasti tidak boleh mendapat pendapatan seperti saya sekarang. Kerana setiap apa yang kita dapat sebenarnya bergantung kepada USAHA anda.

Bagaimana?

Baiklah, lawatilah laman web INI ( KLIK SINI ) anda daftarlah, anda tidak rugi 1 sen pun. Syarikat tu tak ambil satu sen pun dari anda, malahan akan memberikan RM 0.20 untuk setiap klik yang rakan anda buat di facebook, tweeter atau laman social lain. Setelah dikumpul pendapatan anda sehingga RM 50, anda boleh mohon dan mereka akan terus transfer ke nombor akauan bank yang anda daftarkan.

Bila anda dah daftar, pergi klik ke ruangan special dan disitu ada banyak iklan yang rata-ratanya mempunyai peruntukan untuk anda RM 10 satu iklan. Cubalah belajar sendiri bagaimana untuk gunakan sistem yang diberi nanti, boleh google di internet. Jika susah nak faham jugak, hubungilah saya, saya akan bantu jika ada masa.

Syarikat tu adalah orang tengah yang mengumpulkan pengiklan-pengiklan seluruh Malaysia termasuk jenama-jenama terkenal Malaysia. Dari situ, syarikat tersebut menjodohkan iklan tersebut dengan kita dan pendapatan sewa iklan itu diagih kepada kita melalui bayaran mengikut klik atau dipanggil Cost Per Click ( CPC ).

Pendapatan saya

Sedikit keratan penyata pendapatan xpresi

Bimbang, Ragu- ragu?

Tak perlulah ragu-ragu, saya rasa anda kenal saya, dan saya telah berblog dengan xpresi.org ini hampir 5 tahun. Mungkin ramai pelajar-pelajar saya disini dan kenal benar dengan segala kata-kata dan perangai saya. Jika masih ragu-ragu, anda abaikan sahaja perkongsian saya ini sebab saya tak berapa kisah. Saya hanya ingin membantu, kesian dengan remaja yang membazirkan duit, melepak, melayari facebook dengan tidak ada apa-apa faedah tanpa mendapatkan walau 10 sen untuk masa yang dibazirkan di Internet.

Untuk baki 5 sumber pendapatan lagi? InsyaAllah sampai masanya saya akan kongsikan di xpresi ini. Ucaplah Alhamdulillah bagi setiap ganjaran dan rezeki yang anda dapat. Jangan lupa untuk bersedekah walaupun orang tidak tahu anda berbuat demikian. Selamat Berjaya .

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
biha
biha
Guest
4 years ago

bagus i like … sya nak tanya, apa lagi ye laman2 yang boleh mnjana pendapatan online. Sebab saya join clixsense dan bbrapa ptc yg lain,tpi stakat ni memng x dpt bnyk tapi boleh la, blom cash out lgi pon sbb blom cukup utk kluarkn. Macam mane sya nak tau yg tu bkn scam dan selamat.

rosli
Guest
6 years ago

Macam nk kongsi dalam fb..saya dh cuba tk berjaya masuk kalau Tweet boleh.

QStaff2
Editor
Reply to  rosli
6 years ago

copy je link yang di beri..paste kat fb..nanti dia auto jadi..

Haza Halim
Haza Halim
Guest
6 years ago

Berminat sgt ngan CPC….

aimandde
aimandde
Guest
6 years ago

Salam en. Fizies .. terimakasih… pertanyaan adakah ‘Copy your unique share link to share it anywhere’ tu saya copy dan paste ke fb saya. terimakasih.

elfienaz
elfienaz
Guest
6 years ago

salam..

sy dh register..
bila sy activate account..jz keluar muka depan account n kt situ cuma ada option account setting/loqout,, xder pon ruangan special tu (Bila anda dah daftar, pergi klik ke ruangan special dan disitu ada banyak iklan yang rata-ratanya mempunyai peruntukan untuk anda RM 10 satu iklan)

Sumber : Bagaimana Saya Dapatkan LEBIH Dari RM 10 Seminggu

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x