Banner flash Percuma Terbaik Hari Raya Aidilfitri

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

Ok, saya juga ada sediakan banner percuma berbentuk flash hari raya aidilfitri yang semestinya terbaik bagi saya 🙂  Hasil kerja ini saya khaskan kepada semua pengunjung dan pelawat setia kumpulan media CR Inovasi Ekspresi ent iaitu pelawat-pelawat xpresi.org, myinspirasi.com dan blog baru ohkawan.com.

Tujuan

Pastinya hasil ini adalah ingin memudahkan serta menjimatkan masa sesiapa sahaja serta membantu bagi mereka yang langsung tidak tahu apa itu .swf. Flash ini selain .gif sebenarnya mampu menghasilkan karya yang nampak bergerak serta menarik.

Percuma?

Sekali lagi saya katakan ianya percuma, tiada kos dan syarat paksaan. Malahan apa sahaja link kami akan kami remove dan gantikan dengan link anda.

 

Sedikit sentuhan

Diatas ni ialah contoh banner tersebut, saiznya terhad iaitu 160x600px dan 468x60px , ringkas sahaja sebab saya agak sibuk sekarang, tapi oklah sekadar mampu. Harap ia cantik bagi anda. 🙂

Bagaimana nak dapatkan

Senang sahaja, Klik sini untuk hubungi saya, sekali lagi saya katakan jangan bimbang, saya tak kan marah 🙂

Selamat Hari Raya Aidilfitri,

Salam Aidilfitri,

Salam Lebaran,

Maaf zahir dan batin

Kalau nak wallpaper dan banner raya percuma juga boleh KLIK SINI

p/s : Raya ni tak balik kampung, sedih jugak, tapi nak buat macam mana 🙁

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cik Kuntum
Guest
9 years ago

alhamdulillah jap lagi cik kuntum nakk..hehe pun ada hati nak belajar flash..

shah Blogger
Guest
9 years ago

assalamualaikum ( lama x ke blog xpresi)

cantik la. teringin nak bljr flash tuk buat header saiz kecik tp padat . 🙂

Atikah
Atikah
Guest
9 years ago

Tak balik kampung?wah, kesiannye..anyway, nice work..tq

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x