Baru Balik Dari Urusan Penting

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Print this page
Print

Salam kawan-kawan..maaf yer..lama betul tak menulis untuk kategori diari Abe G ni..mlm ni rasa letih pun ade..kanape? Perasan tak 2 ari xpresi ni agak sunyi sikit, ups..sebab tuannya pergi mengurus sesuatu yang penting la..tempatnya jauh..kira2 empat jam dari sini..kne lah drive ke sane..urusan ape tu? huhu..xleh bagitahu..walaupun ni tentang diari..tapi diari ni semua orang bleh baca..xnaklah kongsi..ini sulit ni.. 😀 :-D,,tapi walau sibuk macam manapun..yang pasti setiap hari 2 ari lepas abe g sempat terbitkan 2 artikel motivasi..sambil baring2 di hotel..sempat lagi memerah minda utk hasilkan sesuatu yang terbaik untuk kawan2 baca..hehe..

Sepanjang 2 ari ni plak saya ada online..tapi online jarak jauh la dari komputer utama..buat mase ni masih xde berita2..kerjaya terbaru atau informasi pendidikan yang boleh saya kongsi..xtaulah knape..mungkin belum tibanya lagi..kalau adapun yang biasa2 dan kurang penting untuk disebarkan..

Tapi nak beritahu kat kawan2..abe g ada jumpa iklan di UTM .Universiti Teknologi Malaysia bahawa ia ada anjurkan karnival kerjaya..tarikhnya esok kalau tak silap.. 16 – 17 march 2011 di Sultan Iskandar Hall..dengar cerita ada kerjaya, tawaran kerjaya di Shell, petronas.tapi xpastilah..

Bagi yang tinggal kawasan berdekatan, cubalah tinjau2 yer…Maklumat lanjut dan lebih tepat..boleh rujuk banner iklannya.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here