Berita terkini dari xpresi

0
0

Banyak betul pertanyaan tentang kerjaya, universiti, permohonan latihan, biasiswa, peluang kerja yang ditanya pada abe G..kalau seorang yg tanya xpelah..tapi bila 10 orang tanya soalan yg sama? fuh..letih jgk nak diulang jawapan tu…tapi xpe..mulai hari ni abe G ambil keputusan untuk tulis sendiri berita2 terbaru tentang kerjaya, universiti, permohonan latihan, biasiswa, peluang kerja dan macam2 lagi yang abe g dapat cari..ataupun dimaklumkan pada abe g melalui surat pekeliling ataupun siaran2 surat, media massa yg sampai di com atau meja abe G.

Sesuai dengan salah satu komponen tugas abe g, abe g akan cuba menyebar informasi juga diselit motivasi, semangat pada pembaca2 xpresi sekalian. Tapi ia sekadar yang abe G mampu yer..yg mana sempat dimaklum pada abe G..mungkin ada yg terlepas beritanya..Selain itu, abe G tak bertanggungjawab sekiranya berlaku salah makluman atau perkara yang negatif yang pembaca terima akibat dari maklumat yang abe g sebarkan..sebab kadangkala maklumat itu berubah ataupun kesilapan abe  G sendiri sebagai manusia biasa.  PENTING : nasihat abe g, selain berita2 dari xpresi ni, pembaca perlu banyak melayari internet tentang apa sahaja yang diinginkan supaya berita yang pembaca mahukan lebih cepat dan telus. PENTING : pembaca dinasihatkan rujuk pada link sumber yang abe g sertakan sebelum membuat apa2 tindakan, ia penting untuk memastikan berita itu lebih tepat dan dari sumber primer.

Bagaimana untuk menerima peringatan bahawa sesuatu berita atau artikel telah di terbitkan oleh abe G di xpresi ini?

  1. Selalulah singgah di xpresi ni..
  2. Mungkin langkah pertama tadi agak sukar, buat sementara ini ..abe G menggunakan facebook utk menghantar pesanan artikel terbaru…pembaca boleh sertai group xpresi untuk mendapat berita2 terbaru xpresi, ini linknya KLIK SINI lepas klik ia akan minta pembaca log in facebook macam biasa dan terus akan dibawa ke page group xpresi..carilah dan klik butang perkataan sama maksud dengan join group atau sertai kumpulan..butang itu tak silap saya ada di atas sebelah kanan page xpresi tu..
  3. Bagi yang dah sedia menjadi ahli group xpresi di facebook, anda boleh promosikan link ini http://www.facebook.com/home.php?sk=group_169712619712309&ap=1 pada sesiapa sahaja rakan anda supaya diorg juga senang mendapat berita2 dan motivasi xpresi.. ataupun pandu diorg ke artikel ini iaitu beralamat  http://www.xpresi.org/berita-terkini-dari-xpresi utk membaca artikel ni..

Akhir sekali, banyak2 terima kasih sebab sudi melanggan atau sudi menerima berita2 xpresi ni..semoga apa yg abe G cuba sampaikan bermanfaat pada semua…

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

Panduan Percuma, Teknik Pendapatan Sampingan 4-5 angka Sebulan 

Apa Komen Anda :