Butang Share untuk Kongsi tajuk artikel di facebook

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

Salam, selamat petang..malam ni nak kongsi sikit pasal fungsi baru untuk memberikan kemudahan kepada semua pembaca xpresi.org berkongsi topik atau tajuk artikel kepada semua rakan di facebook masing-masing..yer la..kalau benda baik..baik kita kongsi2 la kan? hehe..kalau cara lama…pembaca perlu copy alamat dan paste kan kat link facebook masing2..agak sukar macam tu..

Jadi saya ada buatkan satu butang di tepi kanan artikel atau post untuk diklik oleh pembaca untuk terus berkongsi di profail facebook masing2..Caranya senang sahaja :

  1. Bila baca artikel atau post dan rasa macam nak berkongsi dengan rakan2 di facebook anda..
  2. Klik butang share di tepi kanan artikel seperti ditunjukkan dalam gambar dibawah :

    Klik pada butang merah

  3. Log in facebook ( Jika anda belum lagi Log in sebelum ini )
  4. Ikut langkahnya dan siap !!..

Selepas klik, semua rakan anda di facebook dapat membaca tajuknya di home masing2..  😀

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x