Category: Diari Abe G

Selamat Hari Raya Eiduladha

Salam Aidiladha Tinggal beberapa jam sahaja lagi untuk umat islam menyambut hari raya haji, atau hari raya eiduladha. Perayaan ini adalah sebagai tanda kesetiaan umat islam dalam memahami erti sebenar pengorbanan, serta kepatuhan dan kepercayaan kepada segala yang ditentukan Allah. Pihak kami ingin titipkan penghargaan kepada …

Selamat Menempuh Penilaian Menengah Rendah PMR 2011

Selamat Menjawab PMR dan Persediaan Hampir PMR Selamat Berjuang Nampaknya yang ditunggu telah tiba, yang pastinya kedatangannya tidak boleh dielakkan. Bertahun lamanya belajar, kini ia kunjung tiba dan menguji sejauh mana ia berhasil untuk diri anda. Mungkin ada yang masih belum bersedia, mungkin juga ada yang …

Terima Kasih Sahabat Kerana Ucap Hari Lahir

Selamat Hari Lahir Setelah seharian menguruskan banyak urusan akhirnya malam ni lah ada sedikit kesempatan untuk buka xpresi ni, Semalam baru sahaja xpresi.org 100% pulih, datang pulak masalah laptop yang error window, terpaksalah baiki laptop pula. Setelah selesai tadi, barulah ada kesempatan nak online xpresi ni. …

Banner flash Percuma Terbaik Hari Raya Aidilfitri

Ok, saya juga ada sediakan banner percuma berbentuk flash hari raya aidilfitri yang semestinya terbaik bagi saya ­čÖé ┬áHasil kerja ini saya khaskan kepada semua pengunjung dan pelawat setia kumpulan media CR Inovasi Ekspresi ent iaitu pelawat-pelawat xpresi.org, myinspirasi.com dan blog baru ohkawan.com. Tujuan Pastinya hasil …

Wallpaper dan Banner Percuma Hari Raya Aidilfitri

Hari raya aidilfitri dan dekat, mesti ada yang terigin nak hias blog dan komputer masing-masing dengan wallpaper dan banner hari raya percuma kan? Inilah salah satu punca saya tak update blog kemarin, disamping kerja yang banyak perlu diuruskan yang mana lebih penting, saya juga mula membuat …

Selamat Kembali Warna Warni Xpresi

Malam ni dah tamat ujikaji saya bekenaan baiki paparan xpresi, susah betul uji cuba bila tak tahu banyak tentang IT ni. Lebih 2-3 sistem yag saya cuba, tapi semuanya gagal dan tak sesuai dengan xpresi. Saya ingat xpresi ni memang tak terima kot sistem lain, nak …