Category: Diari Abe G

Sibuk Dengan Program

Salam kawan-kawan terlebih dulu abe G minta maaf kerana tak dapat jawab komen dan pertanyaan yang dihantar 2-3 jam sebelum permohonan KPLSPM ditutup. Sebab skrg ni abe G tengah menjalankan satu program kepimpinan..Sekarang ni pun lebih kurang pukul 1.00 pagi abe G belum tidur lagi sbb …

Baru Balik Dari Urusan Penting

Salam kawan-kawan..maaf yer..lama betul tak menulis untuk kategori diari Abe G ni..mlm ni rasa letih pun ade..kanape? Perasan tak 2 ari xpresi ni agak sunyi sikit, ups..sebab tuannya pergi mengurus sesuatu yang penting la..tempatnya jauh..kira2 empat jam dari sini..kne lah drive ke sane..urusan ape tu? huhu..xleh …

Tinggalkan Kedudukan Sejuta Di Dunia

Artikel ini telah diterbitkan sebelum ini, tetapi diterbitkan semula kerana masalah teknikal. Assalamualaikum dan selamat sejahtera, mungkin ada yang tertarik bila membaca tajuk ini. Tetapi untuk kali ini, penulisan saya lebih peribadi tentang pekembangan web/blog xpresi ini. Saya memilih untuk terbitkan di cetusan sahabat ini kerana …

Lebih Profesional Dengan Xpresi Fan Page

Anda Boleh melanggan dengan percuma update dan berita terbaru Xpresi.org ini dengan LIKE  fan page Xpresi.org di facebook Perhatian : Selepas Fan Page xpresi diguna..Xpresi group di facebook ditutup dan tidak lagi beroperasi..segala peringatan update/berita terbaru hanya di xpresi Fan page facebook. Salam sejahtera, penulisan kali …

Keputusan SPM 2010

Update terbaru : Tarikh dah keluar rujuk sini Ramai betul yang bertanya bila keputusan SPM 2010 akan keluar, untuk itu saya jawab sekaligus melalui artikel malam ni. Kalau mengikut tinjauan, risikan dari rakan pembaca dan sumber berpusat. Ada pembaca membuat andaian keputusan akan dikeluarkan esok 24/2/2011 …

Penulisan dan pelawat yang cukup memberi semangat

Kemarin merupakan hari yang sibuk, sepanjang 3 minggu ni memang la tak miss hari sabtu sebab berturut-turut ada program dan projek. Tapi yang paling best bila kemarin tanpa disangka bak bulan jatuh ke riba, ditimpa idea nan merdeka.. Ape ni mengarut … * :rotfl:  tiba-tiba je …