Dapatkan Hadiah Wang Tunai Serta Rakan Komuniti

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:
I Love Sahabat

Wah, macam gempak la tajuk tu, mesti laju kawan-kawan datang baca.. tidaklah wang tunai yang ratusan atau ribuan, soal duit bukanlah menjadi keutamaan, cuma nak mengajak rakan dan pelawat xpresi ni LIKE fan page I Love Sahabat.

Kenapa I Love Sahabat

Bunyi macam love tu bukan bercinta ye, love tu lebih kepada suka untuk berkawan dan menambah rakan untuk berkongsi pendapat, pengetahuan, karya kreatif, penulisan dan banyak lagi.. Fan page tu lebih istimewa kerana ia lain dari fan page xpresi. Sebenarnya kewujudan I Love Sahabat tu bagi menggalakkan lagi komunikasi dan ianya lebih tidak formal berbanding xpresi yang mementingkan separa formal, pendidikan, kerjaya serta bimbingan.

Apa perbezaan fan page xpresi dan I Love Sahabat?

Sebelum tu nak tanya, dah Like fan page xpresi ke? Kalu datang sini rugi kalau tak like fan xpresi sebab akan terlepas info-info pendidikan dan kerjaya.

Perbezan fan xpresi dan I love Sahabat

Tema – fan Xpresi lebih berfokus iaitu tentang pendidikan, kerjaya, bimbingan manakala I Love Sahabat lebih kepada perkongsian, idea, kreativiti, persahabatan.

Orientasi – fan Xpresi lebih separa formal manakala I Love Sahabat lebih terbuka dan tak formal

Blog/web – fan Xpresi menyebarkan bahan-bahan dari xpresi.org sahaja, manakala I Love Sahabat menyebarkan bahan dari 3 web/blog iaitu dari xpresi2u.com ( tentang info karya kreatif ahli ), myinspirasi.com ( Tentang info kekeluargaan ) dan eharian.com ( Info/ulasan berita semasa )

Mesra – Fan Xpresi lebih terikat dengan peraturan dan menjaga etika profesionalisme bimbingan dan kaunseling, I Love Sahabat lebih mesra dengan setiap komen pasti dibalas dan digalakkan interaksi berlaku. ( Komuniti kita )

Hadiah – Walaupun keempat-empat web/blog kumpulan media xpresi ini akan mengadakan pertandingan suatu hari nanti, tetapi buat masa ini salah satu blog di fan page I Love Sahabat akan menganjurkan hadiah wang tunai dalam masa terdekat ini. Segala berita pertandingan akan dimaklum disitu.

Peringkat – Sesuai untuk semua umur, kanak-kanak tidak digalakkan, sesuai untuk semua pangkat darjat, agama, bangsa dan apa-apa lah..

Risiko – Tiada apa-apa risiko…Anda tidak akan rugi apa sahaja..tidak akan menyusahkan anda atau apa sahaja.

Sebenarnya ada banyak lagi, tapi dah letih dah fikir..hehe..pendek kata jom lah LIKE fan page I Love Sahabat..bagi yang belum like fan page xpresi silalah untuk sertai kami.

Ape daa banyak dah menulis ni..harap-harap kawan-kawan dapat fahami isi hati ini… 🙂

Fan page Xpresi KLIK SINI

Fan page I Love Sahabat KLIK SINI

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x