Jadual Peperiksaan SPM 2012 KPM

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

Jadual SPM 2012

Bagi calon SPM tahun 2012 ini, jadual peperiksaan SPM telahpun dikeluarkan oleh Kementerian Pelajaran Malaysia KPM. Namun demikian, oleh kerana masih terlalu awal, buat sementara ini Jadual berbentuk draf sahaja yang dikeluarkan iaitu jadual yang mempunyai subjek-subjek peperiksaan bertulis mengikut susunan tanpa tarikh.

Walaupun Jadual Sijil Pelajaran Malaysia SPM 2012 ini berbentuk draf tanpa tarikh, mungkin ia bermanfaat kepada para pendidik atau calon SPM 2012 untuk mendapat gambaran sedikit sebanyak mengenai susun atur subjek peperiksaan mengikut masa tertentu untuk membuat perancangan dan tindakan.

 Muat Turun/ Download Draf Jadual SPM 2012

Untuk muat turun draf jadual SPM 2012 ini perlu mempunyai perisian adobe reader kerana ia merupakan dalam bentuk pdf. Sila klik pada butang hijau tertulis “ download “ untuk muat turun ke komputer masing-masing. Draf jadual SPM 2012 boleh di muat turun melalui pautan yang disediakan dibawah : ( Update : 18 September 2012- Jadual bertarikh lengkap ) muat turun dibawah.

[like_to_read]Download:  Draf Jadual Waktu Peperiksaan SPM 2012 ( Klik Pautan disediakan )[/like_to_read]

 Semoga perkongsian draf jadual SPM 2012 ini memberikan manfaat dalam perancangan dan tindakan calon dan individu berkaitan.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
xavi noyi
xavi noyi
Guest
7 years ago

spm nk dkat……..xsbar ni

zak
zak
Guest
7 years ago

spm je… Rilek ar 😀

Zaidy
Zaidy
Guest
8 years ago

Assalamualaikum n salam sejahtera….
nak tnya, sya ambik spm tun nie yg xlma lagi nak start…. Cmna cara nak mohon ke IPG… ?? harap dijelaskan… Bila?? Caranya camna?? n lain2 lah… harap dibantu… tq~

Eli
Eli
Guest
8 years ago

saya SMKJalan 3 BBB.hmmm cadang nak pergi oversea lepas abes SPM,tapi taktau tarikh takut terlepas flight pulak~ 🙁

haffiz abdullah
haffiz abdullah
Guest
8 years ago

SPM dah semakin hampir..so kena lah belajar bersungguh-sungguh..:)

haffiz abdullah
haffiz abdullah
Guest
Reply to  haffiz abdullah
8 years ago

dari SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN TASEK UTARA 2

chela nuri
chela nuri
Guest
8 years ago

uuuuuuuu….cepatnyer hari2 berlalu..pejam celik,pejam celik dah nak spm…huhu… goodluck 4 my friendsssss…5ICT SMK ENGKILILI SARAWAK!!!!!! =)

lily
lily
Guest
8 years ago

spm dah nak dkat tpi aku lngsung tak ada prsdiaan ,,aku xthu apa yg mnganggu fkran aku sbnarnya … aku hrap aku tak buang msa lgi .. ya Allah bntulah hmba .. 🙁

QStaff1
Editor
Reply to  lily
8 years ago

Amin.semoga lily berjaya suatu hari nanti

Shahidan
Shahidan
Guest
Reply to  lily
7 years ago

Sbar la awk…msih blom trlmbat lagi….usaha lagi…ade mse lgi ni..d0 the best

amen..
Guest
8 years ago

boleh bg tahu saya bagaimana nk berlajar dgn internet

qaqa waziq
qaqa waziq
Guest
8 years ago

SPM tntukan msa depan…chaiyok2!!!!

shirly reggie
shirly reggie
Guest
8 years ago

TAKUTNYA NAK SPM…

QStaff1
Editor
Reply to  shirly reggie
8 years ago

Hehe..nanti akan lalui proses permohonan UPU juga nanti 🙂

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x