Jadual Peperiksaan SPM 2012 KPM

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:
Jadual Peperiksaan SPM 2012 KPM 1
Jadual SPM 2012

Bagi calon SPM tahun 2012 ini, jadual peperiksaan SPM telahpun dikeluarkan oleh Kementerian Pelajaran Malaysia KPM. Namun demikian, oleh kerana masih terlalu awal, buat sementara ini Jadual berbentuk draf sahaja yang dikeluarkan iaitu jadual yang mempunyai subjek-subjek peperiksaan bertulis mengikut susunan tanpa tarikh.

Walaupun Jadual Sijil Pelajaran Malaysia SPM 2012 ini berbentuk draf tanpa tarikh, mungkin ia bermanfaat kepada para pendidik atau calon SPM 2012 untuk mendapat gambaran sedikit sebanyak mengenai susun atur subjek peperiksaan mengikut masa tertentu untuk membuat perancangan dan tindakan.

 Muat Turun/ Download Draf Jadual SPM 2012

Untuk muat turun draf jadual SPM 2012 ini perlu mempunyai perisian adobe reader kerana ia merupakan dalam bentuk pdf. Sila klik pada butang hijau tertulis “ download “ untuk muat turun ke komputer masing-masing. Draf jadual SPM 2012 boleh di muat turun melalui pautan yang disediakan dibawah : ( Update : 18 September 2012- Jadual bertarikh lengkap ) muat turun dibawah.

[like_to_read]Download:  Draf Jadual Waktu Peperiksaan SPM 2012 ( Klik Pautan disediakan )[/like_to_read]

 Semoga perkongsian draf jadual SPM 2012 ini memberikan manfaat dalam perancangan dan tindakan calon dan individu berkaitan.

14 thoughts on “Jadual Peperiksaan SPM 2012 KPM

  1. Assalamualaikum n salam sejahtera….
    nak tnya, sya ambik spm tun nie yg xlma lagi nak start…. Cmna cara nak mohon ke IPG… ?? harap dijelaskan… Bila?? Caranya camna?? n lain2 lah… harap dibantu… tq~

  2. uuuuuuuu….cepatnyer hari2 berlalu..pejam celik,pejam celik dah nak spm…huhu… goodluck 4 my friendsssss…5ICT SMK ENGKILILI SARAWAK!!!!!! =)

  3. spm dah nak dkat tpi aku lngsung tak ada prsdiaan ,,aku xthu apa yg mnganggu fkran aku sbnarnya … aku hrap aku tak buang msa lgi .. ya Allah bntulah hmba .. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *