Jadual peperiksaan UPSR, PMR dan SPM 2011

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

Bersedia dari awal merupakan langkah paling bijak dan banyak kelebihan. Masa yang terlalu banyak mampu menjadikan diri lebih bersedia. Bagi calon UPSR, PMR dan SPM dibawah merupakan jadual peperiksaan yang boleh dirujuk dan dimuat turun

UPSR 13 september 2011 : Download

PMR 4 Oktober 2011 : Download

SPM 14 November 2011 : Download

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
eyzahzam@yahoo.com
Guest
8 years ago

sresstt gla bla nk jwb soalan pmr …

wani
Guest
8 years ago

salam..saya nk tnya..
bagi pelajar yg memohon pngambilan ke uitm bagi sesi kemasukan kedua,
sekiranya gagal,tawaran kali ke2 akan dibuka pada minggu pertama bulan
oktober..jadi,perlu ke saya memohon semula dalam minggu pertama oktober atau cuma tunggu keputusan?

zana
zana
Guest
9 years ago

stuck ! mmg sah laa sume same je mcm aku XD last minute punya keje. bhahahahah :))

Nan spy
Nan spy
Guest
9 years ago

Aku mmg dah ready, main hentam jer..haha

Suraya
Suraya
Guest
9 years ago

PMR dah dekat, banyak lagi tak baca.. Thanks utk jadual ni..Macam mana dgn korang? dah sedia ke?

Rubinee a/p chandrasekaran.
Rubinee a/p chandrasekaran.
Guest
9 years ago

i like upsr.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x