Jadual Waktu Peperiksaan STPM 2012

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

Bila hampir STPM, pastinya jadual waktu peperiksaan STPM perlu dirujuk. Jadual waktu peperiksaan stpm 2012 disediakan untuk dimuat turun oleh calon STPM 2012. Jadual waktu STPM 2012 ini bukan sahaja diperlukan sebelum peperiksaan malahanĀ  ia kerap kali dirujuk semasa minggu peperiksaan berlangsung.

Persediaan awal

Dengan jadual yang diberikan, seharusnya calon STPM 2012 perlu pandai menyusun dan membiasakan diri menjawab soalan matapelajaran berkaitan mengikut keadaan sebenar waktu peperiksaan. Membuat pra peperiksaan sendiri dengan membuat ulangkaji mengikut waktu peperiksaan sebenar nanti.

Selain itu, calon STPM juga perlu bersedia lebih awal dengan hadir awal ke Dewan Peperiksaan nanti, apabila hampir peperiksaan membuat ulangkaji dalam nota ringkas juga berkesan supaya ia boleh dibawa kemana-mana dan dapat memaksimakan penggunaan masa dalam ulangkaji menghadapi STPM yang semakin hampir.

Bagi calon STPM 2012, bolehlah muat turun Jadual Waktu Peperiksaan STPM 2012 dibawah untuk simpanan dan rujukan.

[like_to_read]Muat Turun : Jadual Waktu STPM 2012 ( Klik SIni )[/like_to_read]

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x