Kekosongan Jawatan Di Pusat Perubatan UM 2013

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Print this page
Print

Bagi yang berminat, beberapa kekosongan jawatan dibuka di Pusat perubatan Universiti Malaya UM untuk tahun 2013 ini. Iklan permohonan dibuka sejak 7 April 2013 dan tarikh tutup permohonan ialah pada 22 April 2013.

Pusat perubatan Universiti Malaya PPUM menyediakan kemudahan perubatan kepada pesakit dan sentiasa menyediakan kakitangan yang professional untuk menjalani tugas seharian. Oleh demikian, terdapat 7 jawatan kekosongan yang dibuka untuk permohonan dan permohonan boleh dibuat secara online mulai 7 April 2013.

Syarat kelayakan memohon adalah dari berkelayakan tinggi iaitu Ijazah Sarjana Muda dan ada juga kelayakan memerlukan lepasan PMR. ( klik pada jawatan dibawah untuk maklumat lanjut )

Kekosongan jawatan dan syarat permohonan PPUM 2013

Untuk membuat permohonan perlu membuat permohonan di Laman Rasmi PPUM dan terlebih dahulu mendaftar dan log masuk dalam sistem permohonan yang disediakan. Kepada yang berminat dan berkelayakan bolehlah cuba untuk memohon, selamat berjaya.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here