Kelayakan Memohon Temuduga khas KPLSPM zon pedalaman Sabah – Jun 2011

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Print this page
Print

Merujuk dari iklan Temuduga terbuka KPLSPM khas zon pedalaman Sabah sebelum ini, banyak soalan yang diajukan dalam email tentang daerah yang menawarkan temuduga ini. Oleh itu, mengikut penjelasan dari sumber yang boleh dipercayai mengesahkan bahawa temuduga tersebut hanya untuk mereka yang menetap di Kudat Sabah sahaja.

Walaubagaimanapun bagi calon rakyat Sabah yang tetap berminat tetapi berada di luar kudat masih boleh membuat rayuan dengan pergi ke Bahagian Pendidikan Guru  ( BPG ) Kota Kinabalu untuk mengambil nota sokongan penerimaan temuduga sebagai syarat diterima untuk ditemuduga.

Segala masalah boleh pergi sendiri ke PPD Kudat sabah.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

4 COMMENTS

  1. 🙂 Assalammualaikum… saya slh seorg calon temuduga yg d adakan d kudat sabah… sy nak bertanya…bila sebenarnya tarikh keputusan temuduga terbuka bg pedalaman sabah khasnya ( daerah kudat ) ni ?? 3ma kaC ! ?:-) :cute:

      • baiklaa.. 3ma kaC~ tapi semalam sy ada dgr2 kbr mengenai tarikh keputusan ni.. cuma’y sy xtahu nak caya atw x.. tapi sy akn tetap mnggu n bersabar.. tarikh yg sy mksdkan 2 23 mei ney.. apa2 pon.. sy akn tggu tarikh yg d mksdkn.. 3ma kaC~ :cute: :lashes:

        • Oh..yer ker?kemungkinan jugak..sbb biasanya bnyak news akan keluar hari isnin dan selasa..kita tunggu yer..kalau ada maklumat kongsi dengan cikgu jgk yer..hehe

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here