Kelayakan Memohon Temuduga khas KPLSPM zon pedalaman Sabah – Jun 2011

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

Merujuk dari iklan Temuduga terbuka KPLSPM khas zon pedalaman Sabah sebelum ini, banyak soalan yang diajukan dalam email tentang daerah yang menawarkan temuduga ini. Oleh itu, mengikut penjelasan dari sumber yang boleh dipercayai mengesahkan bahawa temuduga tersebut hanya untuk mereka yang menetap di Kudat Sabah sahaja.

Walaubagaimanapun bagi calon rakyat Sabah yang tetap berminat tetapi berada di luar kudat masih boleh membuat rayuan dengan pergi ke Bahagian Pendidikan Guru  ( BPG ) Kota Kinabalu untuk mengambil nota sokongan penerimaan temuduga sebagai syarat diterima untuk ditemuduga.

Info Tambahan :  2 Peringkat Pasca Siswazah Dan Profesional MARA

Segala masalah boleh pergi sendiri ke PPD Kudat sabah.

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cahaya Kegembiraan
Cahaya Kegembiraan
Guest
11 years ago

🙂 Assalammualaikum… saya slh seorg calon temuduga yg d adakan d kudat sabah… sy nak bertanya…bila sebenarnya tarikh keputusan temuduga terbuka bg pedalaman sabah khasnya ( daerah kudat ) ni ?? 3ma kaC ! ?:-) :cute:

Cahaya Kegembiraan
Cahaya Kegembiraan
Guest
Reply to  fiziesss
11 years ago

baiklaa.. 3ma kaC~ tapi semalam sy ada dgr2 kbr mengenai tarikh keputusan ni.. cuma’y sy xtahu nak caya atw x.. tapi sy akn tetap mnggu n bersabar.. tarikh yg sy mksdkan 2 23 mei ney.. apa2 pon.. sy akn tggu tarikh yg d mksdkn.. 3ma kaC~ :cute: :lashes: