Kemaskini Online Permohonan Matrikulasi Sesi 2012/2013

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
KPM

Bagi pemohon Matrikulasi yang sebelum ini telah memohon permohonan ke matrikulasi untuk sesi 2012/2013, kemaskini dibuka secara online mulai 6 Febuari ini.

Pemohon matrikulasi yang perlu mengemaskini adalah pemohon dari lepasan SPM tahun 2011, dimana maklumat yang sedia ada perlu dikemaskini serta disemak maklumat yang disertakan betul.

Untuk membuat kemaskini perlu ke sistem kemaskini/permohonan matrikulasi yang disediakan oleh bahagian Matrikulasi iaitu klik sini ( akan dibuka pada 6 Febuari 2012 )

Untuk membuat kemaskini, pelajar hanya perlu memasukkan nombor kad pengenalan atau nombor angka giliran SPM masing-masing.

Untuk perhatian, kemaskini hanya dibuka pada 6 Febuari 2012 dan berakhir pada 20 febuari 2012.

Update : Pautan ke Kemaskini Matrikulasi 2012

Pertanyaan dan bantuan

Untuk pertanyaan bolehlah menghubungi talian bantuan Bahagian Matrikulasi 03-8884 4083 / 4036 / 4040 boleh dihubungi dari jam 8.30 pagi hingga 4.30 petang (hari bekerja sahaja).

Ringkasan Kandungan

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

14
Komen/ Pertanyaan Anda?

avatar
8 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
christyharnasofikelirufiziesss Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
christy
Guest
christy

kalau tak kemas kini..macam mane??..

harna
Guest
harna

klu x kemaskini mcm ne?? dh mhon…. mmm… ada x cre len yg leh wat skg??

sofi
Guest
sofi

salam…..nk tanye la ade x lagi pemohonan matrikulasi bagi sesi 2012/2013?????

Sofiah
Guest
Sofiah

BOLEH TOLONG BERITAHU BAGAIMANA NAK BUKA LAMAN WEB UTK KEMASKINI MATRIKULASI KPM SESI 2012/2013 ?
SEKIAN.

Ali
Guest
Ali

kenapa tak ada permohonan ni?

zue
Guest
zue

klau dlu dh kemas kini smpai 3 kali.boleh x kms kini lgi????npa taleyh bukak??????????????

QStaff1
Editor

Tak boleh..sampai 3 kali jer..

keliru
Guest
keliru

abis cmane slepas 3 kemaskini bwui sdr ad kesilapn…adkh akn mndtgkan mslah??????tlg sya….

QStaff1
Editor

Ksian keliru..tapi nak buat macam mana lagi..mmg itu yg ditetapkan matrikulasi.. 🙁

nurul amira
Guest
nurul amira

npe x dpt buka???dh byk kali dh try tp x dpt jga buka…

QStaff2
Editor

Mungkin line busy..cuba buka waktu tidak sibuk spt tengah malam..

Tasha
Guest
Tasha

berapa kali boleh kemaskini permohonan matrikulasi ?

QStaff1
Editor

Kebiasaanya 3 kali..