Kemaskini Online Permohonan Matrikulasi Sesi 2012/2013

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:
KPM

Bagi pemohon Matrikulasi yang sebelum ini telah memohon permohonan ke matrikulasi untuk sesi 2012/2013, kemaskini dibuka secara online mulai 6 Febuari ini.

Pemohon matrikulasi yang perlu mengemaskini adalah pemohon dari lepasan SPM tahun 2011, dimana maklumat yang sedia ada perlu dikemaskini serta disemak maklumat yang disertakan betul.

Untuk membuat kemaskini perlu ke sistem kemaskini/permohonan matrikulasi yang disediakan oleh bahagian Matrikulasi iaitu klik sini ( akan dibuka pada 6 Febuari 2012 )

Untuk membuat kemaskini, pelajar hanya perlu memasukkan nombor kad pengenalan atau nombor angka giliran SPM masing-masing.

Untuk perhatian, kemaskini hanya dibuka pada 6 Febuari 2012 dan berakhir pada 20 febuari 2012.

Update : Pautan ke Kemaskini Matrikulasi 2012

Pertanyaan dan bantuan

Untuk pertanyaan bolehlah menghubungi talian bantuan Bahagian Matrikulasi 03-8884 4083 / 4036 / 4040 boleh dihubungi dari jam 8.30 pagi hingga 4.30 petang (hari bekerja sahaja).

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
christy
christy
Guest
8 years ago

kalau tak kemas kini..macam mane??..

harna
harna
Guest
8 years ago

klu x kemaskini mcm ne?? dh mhon…. mmm… ada x cre len yg leh wat skg??

sofi
sofi
Guest
8 years ago

salam…..nk tanye la ade x lagi pemohonan matrikulasi bagi sesi 2012/2013?????

Sofiah
Sofiah
Guest
8 years ago

BOLEH TOLONG BERITAHU BAGAIMANA NAK BUKA LAMAN WEB UTK KEMASKINI MATRIKULASI KPM SESI 2012/2013 ?
SEKIAN.

Ali
Ali
Guest
8 years ago

kenapa tak ada permohonan ni?

zue
zue
Guest
8 years ago

klau dlu dh kemas kini smpai 3 kali.boleh x kms kini lgi????npa taleyh bukak??????????????

QStaff1
Editor
Reply to  zue
8 years ago

Tak boleh..sampai 3 kali jer..

keliru
keliru
Guest
Reply to  QStaff1
8 years ago

abis cmane slepas 3 kemaskini bwui sdr ad kesilapn…adkh akn mndtgkan mslah??????tlg sya….

QStaff1
Editor
Reply to  keliru
8 years ago

Ksian keliru..tapi nak buat macam mana lagi..mmg itu yg ditetapkan matrikulasi.. 🙁

nurul amira
nurul amira
Guest
8 years ago

npe x dpt buka???dh byk kali dh try tp x dpt jga buka…

QStaff2
Editor
Reply to  nurul amira
8 years ago

Mungkin line busy..cuba buka waktu tidak sibuk spt tengah malam..

Tasha
Tasha
Guest
8 years ago

berapa kali boleh kemaskini permohonan matrikulasi ?

QStaff1
Editor
Reply to  Tasha
8 years ago

Kebiasaanya 3 kali..

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x