Kenapa Hubungan Selalu Tidak Seperti Yang di Sangka

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

Salam, hai rakan xpresi.. dengan penuh rasa ceria hari ini ingin saya perkenalkan satu lagi kemajuan di Xpresi.org ini dengan mengadakan segmen atau kategori  ‘ Rakan analisis ‘ segmen ini akan bermula setiap hari ahad hingga hari sabtu..seminggu? ia, seminggu..prosesnya senang sahaja, untuk menggalakkan ilmu berkembang pesat serta meningkatkan lagi informasi terbaik di xpresi ini. Bagaimana caranya?

Setiap hari ahad akan diterbitkan satu persoalan analisis, dan pembaca dirayu untuk memberikan sumbangan 1 klik sahaja untuk mengundi tentang persoalan yang timbul. Jangan bimbang..ianya rahsia..saya memang tidak tahu siapa yang klik, dimana ia klik atau apa sahaja maklumat anda..cuma saya minta ehsan dari anda untuk klik sahaja undian yang anda pilih itu. Persoalan itu pula akan menjadi sumber analisis serta sedikit sebanyak menceriakan lagi xpresi.org ini..

Pada hari sabtu setiap minggu saya akan analisis keputusan seminggu undian yang berlangsung.. senang kan? harap2 rakan2 xpresi semua memberikan kerjasama.. iya..kerjasama..hanya 1 klik di butang undi sahaja sangat saya hargai.

Baiklah, kita teruskan dengan topik hari ini iaitu kenapa hubungan percintaan selalu tidak kesampaian, trajedi..ish..xlah trajedi..tapi perkara ini selalu kita dengar kan? ntah apa la sebabnya..samaada salah perempuan atau salah lelaki. Kadang-kadangtu lebih ramai perempuan yang tidak bersalah jika dibuat analisis, tetapi ada juga perpisahan itu berpunca dari perempuan itu sendiri.

Jom klik undi dibawah, plezzz.. tiada motif lain, bukan untuk kepentingan diri, tapi sepatutnya saya yang patut berterima kasih atas undian kawan-kawan..sangat senang …1 klik sahaja di undi yang disediakan, segala nama, identiti anda tidak ada siapa yang tahu..ianya 100% rahsia terjamin.

Undian ditutup

( lihat keputusan/ analisisnya )

Klik untuk UNDI seterusnya.. Tajuk Pendapat anda apa punca hubungan luar nikah?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *