Keputusan Pengambilan Polis 2011/2012 PDRM

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Gambar Hiasan dari tengkufaris.com

Bagi pemohon jawatan konstabel lelaki sebelum ini iaitu pada 27 Febuari 2011, Semakan status permohonan sudah mula dikeluarkan dan inanya boleh disemak. Semakan surat temuduga boleh disemak melalui Ibu Pejabat Polis Daerah masing-masig mengikut sepertimana derah alamat surat menyurat sebelum ini calon.

Tarikh Semakan Permohonan Konstabel Lelaki 2011

Untuk tarikh semakan terbahagi kepada dua tarikh iaitu semakan di Semenanjung Malaysia dan Sabah dan Sarawak. Calon perlu membuat semakan bermula pada tarikh yang dinyatakan dibawah:

Semenanjung Malaysia : 20 Febuari 2012 ( Isnin )

Sabah dan Sarawak : 25 Febuari 2012 ( Sabtu )

Calon-calon yang memenuhi syarat-syarat kelayakan akademik / fizikal seperti yang diiklankan akan dipanggil menjalani ujian fizikal / temu duga mulai 4 Mac2012 sehingga 20 April 2012 di pusat-pusat temu duga yang telah ditetapkan.

Untuk maklumat lanjut boleh terus ke Laman Rasmi Polis di Raja Malaysia ( PDRM ) http://www.rmp.gov.my/

 

0 0 vote
Article Rating
Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
buncit
buncit
Guest
6 years ago

salam…sy calon review fizikal april lalu…sy nk tau status sy..adakah sy kmpom msok sperti kata pgawai smasa wat review fizikal..katanya blm 6 msuk…tp smpai skrang xde brita..bila semak di sso..tiada jwapan..mohon kecerahan

amin
amin
Guest
7 years ago

salam boleh saya tahu bilakah akan buka temuduga pengambilan untuk tahun ini??

amirulhafizi
amirulhafizi
Guest
7 years ago

aku semak tak boleh2 pdrm ni asyik blm di kemas kini jer….

amirulhafizi
Guest
Reply to  amirulhafizi
7 years ago

nak tanya saya dah review fizikal utuk pdrm bila keputusan keluar untuk 2012

NURUL
NURUL
Guest
8 years ago

mcm mna nak semak keputusan pengambilan PDRM 2012 secara online?melalui SSO ke?tp knp x boleh semak lg..keputusan bkn dh keluar ke?

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x