Keputusan STPM Penggal Dua Julai 2014

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

Baru – baru ini, kami ada memaklumkan tarikh keputusan STPM untuk penggal dua julai 2014, maklumat yang dinyatakan adalah berdasarkan makluman tidak rasmi kepada kami melalui email. Keputusan STPM penggal 2 julai 2014 dijangka dikeluarkan hari ini, namu demikian ia adalah mengikut sumber tidak rasmi kami.

Untuk makluman, sehingga hari ini masih belum ada apa-apa pengesahan dari sumber utama kami dan kesimpulan kami mungkin hari ini keputusan STPM tersebut tidak dikeluarkan dan akan dikeluarkan pada suatu tarikh lain. Namun demikian, staff kami akan sentiasa kemaskini dengan maklumat bila keputusan STPM 2014 penggal 2 ini akan dikeluarkan untuk masa akan datang nanti.

Diharapkan anda akan terus menunggu dengan sabar dan fokuskan pada pembelajaran kini untuk cemerlangkan lagi keputusan sem-sem akan datang.  Kami disini bersama pelawat xpresi terus menerus sentiasa mendoakan berita gembira untuk anda semua.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Teknik Jana Income RM 80- 500 Sehari dirumah( Maklumat Lanjut )
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x