Ketagih rokok bagaimana menghentikannya

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Topik ni memang ramai yang terkena, bagaimana berhenti merokok? Bukan zaman sekarang sahaja masalah ini berlarutan, tetapi ianya bermula pada zaman dahulu lagi. Banyak cara dan pencegahan yang dibuat, tetapi keputusannya masih terus bertambah dan bertambah.

Sayang duit yang banyak dibakar begitu sahaja, paling sayang adalah kesihatan yang semakin terhakis. Jika keluar jalan-jalan pasti hidung ni terbau sesuatu yang pasti kita kenal. Kadang-kadang tu bukan perokok pun tahu sekarang ni jenis apa yang dihisap. Penyakit? Bahaya? Dah banyak dibincangkan tentang penyakit dan bahaya rokok, jika nak dibincangkan pasti panjang artikel hari ini. Jadi, bagaimana kita nak membantu rakan kita berhenti merokok?

Jom undi, semoga rakan kita mendapat idea dari undian dan komen dari kita semua. Saya akan analisis minggu depan. Terima kasih.

Undian ditutup

Sila lihat analisis

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

3
Komen/ Pertanyaan Anda?

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
FARISARISfiziesssshah URL Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
FARISARIS
Guest
FARISARIS

mcm mna cara nk berhenti rokok

shah URL
Guest

Vote dah…
insaf sendiri. semua ni kena mula dari sendiri. sbb bkn main hebat lg pengaruh rokok kalo dah terbenam dalam jasad. Kena nekad btl2