Kongsi Masalah Rakan

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Rakan merupakan teman hidup, rakan juga merupakan tempat mendapatkan sokongan dan juga pengubat hati yang sunyi. Galakan dari rakan kadangkala mampu membuatkan hari-hari berlalu pantas dan banyak perkara dapat dicapai melalui pertolongan rakan. Namun demikian, dalam perhubungan rakan..ada rakan yang hanya tahu menyusahkan rakan lain dan ada juga yang mempunyai hasad dengki yang melampau. Persaingan tidak sihat ini mampu memberikan tekanan kepada kita.

Sekiranya ada antara kita ingin berkongsi kesedihan hatinya berkaitan masalah rakan, bolehlah berkongsi diruangan dibawah. Saya dengan rela hati ingin membantu anda.. ( Pastikan anda menggunakan nama samaran/palsu apabila menghantar perkongsian anda ) pengguna lain digalakkan turut sama berkongsi idea.. TQ..

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

5 COMMENTS

  1. saya jenis yg x ramai kwn. kwn baik ada sorang tpi dah terpisah. lepas tu sya cuba nk berkawan dgn org lain tp semua mcm dingin.layan x layan mcm tu..apa yg boleh sya buat?

    • Terlebih dahulu, saudari kne tahu kelemahan @ punca diorg tidak ingi berkawan.. Tapi sebelum tu kena baiki mood psikologi diri. Pertama kalau bleh jangan ingat diri tidak disukai ramai, anggap tidak ada apa2 yg berlaku. Melalui tindakan tu saudari akan lebih yakin seterusnya ekspresikan wajah dan perlakuan yang orang lain akan tertarik untuk berkawan.

  2. salam , saya mempunyai ramai kawan , dalam banyak banyak kawan tu hanya sorang sahaja yang faham saya . bukan setakat itu sahaja , kenapa dalam banyak banyak tu saya boleh sahaja menjaga hati mereka tapi kenapa mereka tidak boleh jaga hati saya .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here