Kongsi Masalah Rakan

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

Rakan merupakan teman hidup, rakan juga merupakan tempat mendapatkan sokongan dan juga pengubat hati yang sunyi. Galakan dari rakan kadangkala mampu membuatkan hari-hari berlalu pantas dan banyak perkara dapat dicapai melalui pertolongan rakan. Namun demikian, dalam perhubungan rakan..ada rakan yang hanya tahu menyusahkan rakan lain dan ada juga yang mempunyai hasad dengki yang melampau. Persaingan tidak sihat ini mampu memberikan tekanan kepada kita.

Sekiranya ada antara kita ingin berkongsi kesedihan hatinya berkaitan masalah rakan, bolehlah berkongsi diruangan dibawah. Saya dengan rela hati ingin membantu anda.. ( Pastikan anda menggunakan nama samaran/palsu apabila menghantar perkongsian anda ) pengguna lain digalakkan turut sama berkongsi idea.. TQ..

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
arissa
arissa
Guest
7 years ago

saya jenis yg x ramai kwn. kwn baik ada sorang tpi dah terpisah. lepas tu sya cuba nk berkawan dgn org lain tp semua mcm dingin.layan x layan mcm tu..apa yg boleh sya buat?

mok
mok
Guest
9 years ago

salam , saya mempunyai ramai kawan , dalam banyak banyak kawan tu hanya sorang sahaja yang faham saya . bukan setakat itu sahaja , kenapa dalam banyak banyak tu saya boleh sahaja menjaga hati mereka tapi kenapa mereka tidak boleh jaga hati saya .

nor azira
nor azira
Guest
9 years ago

xsker ngan rakan yg ad sifat hasad dengki ni . .

QStaff1
Editor
Reply to  nor azira
9 years ago

Kenape plak? biasanya diorg tak suka tengok kawan lebih happy dan berjaya..