Muat Turun Kalendar 2017 Cuti sekolah (Sabah)

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

Untuk mempermudah perancangan pelawat, kami ada menyediakan muat turun kalendar 2017 cuti sekolah untuk negeri Sabah. Untuk makluman, pada permulaan ini kami keluarkan untuk pelawat disabah berdasarkan permintaan pelawat sebelum ini yang memerlukan kalendar 2017 bersama cutinya dalam bentuk saiz A4. Bentuk saiz A4 ini lebih mudah kerana anda boleh terus print dan tampalkan di dinding bilik atau pejabat anda untuk rujukan.

Untuk pengetahuan, terdapat 2 helai yang disediakan iaitu helaian pertama kalendar dan helaian kedua ialah makluman cuti 2017. Ingin kami nasihatkan, kalendar 2017 yang dikeluarkan adalah terlalu awal dan mungkin ada beberapa perubahan. Kalendar 2017 yang kami keluarkan adalah mengikut siaran cuti yang dikeluarkan KPM. Oleh yang demikian, adalah lebih baik anda juga merujuk sumber lain sebelum anda membuat sebarang keputusan penting yang melibatkan tarikh cuti. Kepastian yang sahih diperlukan terutama untuk hal-hal yang melibatkan kos dan tenaga.

Seperti makluman kami sebelum ini, pihak kami tidak bertanggungjawab dengan apa sahaja kerugian, kerosakan, kehilangan atau apa sahaja aspek negatif yang berlaku keatas pengguna blog kami. Pastikan anda perbaiki atau merujuk sumber lain sekiranya maklumat awal yang dibekalkan tidak tepat.

Matlamat kami hanyalah ingin membantu terutama perantau yang memerlukan tarikh awal untuk mendapatkan tiket murah ataupun membantu sesiapa sahaja yang ingin membuat perancangan penting masa hadapan.

Kalendar 2017 Sabah
Kalendar 2017 Sabah

Muat turun kalendar 2017

Jika anda inginkan kalendar versi xpresi.org ini, anda boleh muat turun dengan percuma dan print untuk rujukan  anda atau orang lain. Versi saiz A4 ni mudah dan ringkas untuk anda print untuk simpanan sendiri juga boleh dihadiahkan pada rakan terdekat anda.

[button link=”https://www.xpresi.org/wp-content/uploads/2016/09/Kalendar-2017.pdf” size=”large” style=”download”]Muat Turun : Kalendar 2017 ( Klik Sini )[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *