Peringatan Tarikh Kemaskini Matrikulasi 2012 Akan Berakhir

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

Kesempatan ini ingin saya memperingatkan pelawat serta rakan sekalian bahawa tarikh kemaskini untuk kemasukan ke Matrikulasi 2012 akan berakhir tidak lama lagi. Mengikut maklumat dari portal rasmi Matrikulasi, ia akan berkahir pada 20 febuari 2012. Bagi yang belum mengemaskini, masih ada kesempatan bagi mereka yang belum berbuat demikian.

Bagaimana cara kemaskini permohonan matrikulasi

Untuk membuat kemaskini perlu berbuat demikian di

http://apps.moe.gov.my/matrikulasi/kemaskini/login_kemaskini.cfm

Untuk mengemaskini, pelajar hanya perlu memasukkan  nombor kad pengenalan atau nombor angka giliran SPM sahaja. Sila sebarkan kepada rakan terdekat untuk juga membantu mereka. Terima Kasih.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
isha
isha
Guest
8 years ago

Salam
saya ingin membaiki keputusan SPM saya.. saya hanya mendapat 4A 4B 1C BM A SJ A+ PAI A MT A BI B BIO B ADD MATH B KIMIA B FIZK C+.. Adakah keputusan sebegini di terima di matrix pada sains hayat kerana saya sangat2 bermint mnjdi Doctor? apa pendapat cikgu sekiranya saya menyambung pelajaran saya dalam bidang diploma sains? yang mana lbih baik antara matrix mahupun diploma sains?

SYAMIMIE
Guest
8 years ago

Salam,
Saya ingin menjadi Dentist, tapi saya hanya mendapat 4A 5B (BMA-, BI B+, PI A, SEJ A, MAT A, AD MT B, PHY B+, CHE B & BIO B). Apa perlu sy lakukan, layak kah sy mendapat tempat di matrikulasi kalau tak apa perlu saya lakukan?. Adakah sy harus menukar bidang yang saya inginkan?

Adie
Adie
Guest
8 years ago

Slam cikgu. Skiranya sya blum menyemak p’mohonan saya,adakah ia akan m’jejaskan p’mohonan itu? Sya bimbang klau2 ia akan m’pengaruhinya.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x