Permohonan Biasiswa Yayasan Sime Darby 2012

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

Untuk kali ini, satu informasi rigkas permohonan biasiswa daripada Yayasan Sime Darby ingin dimaklumkan. Kepada yang bekenaan juga kepada lepasan SPM 2011 yang berminat serta berkelayakan untuk memohon biasiswa daripada Yayasan Sime Darby. Biasiswa ini bukan sahaja terbuka kepada lepasan SPM malahan juga kepada lepasan STPM, Diploma, Matrikulasi dan juga bantuan khas kepada golongan orang kurang Upaya ( OKU )

Maklumat Biasiswa Yayasan Sime Darby 2012

Permohonan Biasiswa Online

Permohonan Biasiswa ini boleh dibuat secara online melalui kategori yang disediakan megikut kategori pemohon. Untuk membuat permohonan, pemohon perlu ke portal rasmi Sime Darby Yayasan Sime Darby.

Untuk memudahkan permohonan, Borang permohonan dan juga cara memohon juga disediakan untuk memberikan bantuan kepada pemohon.

Tarikh tutup permohonan adalah berbeza mengikut kategori, walaubagaimanapun kebanyakan kategori tarikh tutupnya ialah pada 20 April 2012

Maklumat Lanjut

Untuk maklumat lanjut, anda dinasihatkan untuk terus melihat maklumat serta syarat kelayakan di Iklan penuh Yayasan Sime Darby 2012 ataupun melalui :

Yayasan Sime Darby – Education Sponsorship Team

Yayasan Sime Darby Scholarship Programmes

Tel: (603) 2711 3381 / 0583 / 0585 / 0981

Fax: (603) 2698 7468

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x