Permohonan Diploma Vokasional Malaysia ILP 2013

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Satu permohonan dibuka, untuk kemasukan ke Institut Latihan Perindustrian ILP untuk tahun 2013. Pengajian adalah bagi Diploma Vokasional Malaysia dan permohonan online perlu dibuat bagi melayakkan permohonan.

Permohonan sudahpun dibuka dan tarikh tutup permohonan ialah pada 29 Mei 2013. Untuk membuat permohoan, calon perlu membuat permohonan secara online di http://apps.moe.gov.my/esptv/ILP_2013/ dan  untuk maklumat lanjut permohonan bolehlah kunjung e Laman Rasmi Bahagian Pendidikan Teknik Dan Vokasional di http://www.bptv.edu.my/v3/ untuk kemasukan ke ILP.

Belajar dalam bidang kemahiran juga merupakan peluang yang baik kerana pembelajaran berdasarkan praktikal mampu melahirkan keluaran yang berkemahiran tinggi untuk mampu mengisi pasaran kerja berkemahiran yang luas serta membantu dalam keuntungan dalam berniaga. Kemahiran yang dipelajari mungkin tidak ramai orang yang tahu dan ini sedikit sebanyak meningkatkan nilai pasaran kerja dan keuntungan.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

Komen/ Pertanyaan Anda?

avatar
  Subscribe  
Notify of