Permohonan IKM dan KKTM Telah dibuka 2015

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Untuk pengajian tahun 2015, permohonan ke IKM dan KKTM telah lama dibuka sekitar ogos lepas Rujuk Post Sebelumnya. Walaubagaimanapun masih ada pelawat asyik bertanya bila permohonan dibuka. Adakah maklumat yang saya sampaikan sebelum ini belum diterima? mungkin masalah sistem atau anda tidak semak email-email yang terdahulu.

Jika masih belum memohon, saya ingatkan kembali dan ketika ini permohonan masih dibuka dan akan ditutup pada 5 Oktober 2014 akan datang. Permohonan boleh dibuat di laman web rasmi permohonan Rujuk Sini.

Jika anda minat bidang kemahiran bolehlah memohon, negara kini sedang dan telah meningkatkan taraf bidang kemahiran ini. Masa depan cerah juga menanti pelajar yang mengikuti pengajian bidang kemahiran ini kerana ia boleh menghasilkan modal insan yang kreatif dan bernilai tinggi.

Jika ingin memohon, terlebih dahulu rujuk :

Jadi, mohon lah sekarang sebelum terlambat, harap lepas ini tiada yang tertinggal dan kepada yang memohon permohonan ke IKM dan KKTM ini berjaya.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

Komen/ Pertanyaan Anda?

avatar
  Subscribe  
Notify of