Permohonan Kemasukan Ke Program Pra Universiti Sekolah Sukan Malaysia Sesi 2016/2017

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Permohonan Kemasukan Ke Program Pra Universiti  Sekolah Sukan Malaysia sesi 2016/2017 telah dibuka sehingga 30 April 2016 dan pastikan umur anda tidak melebihi 20 tahun pada tarikh pendaftaran kemasukan tersebut. Calon yang layak memohon Kemasukan Ke Program Pra Universiti Sekolah Sukan Malaysia ini ialah calon yang bertaraf atlet Negara atau berada di dalam Program Majlis Sukan Negara atau Negeri sahaja. Sekiranya anda layak dan berminat untuk ke program ini, boleh layari alamat ini untuk membuat permohonan https://prau.moe.gov.my/borangpemohonan.cfm .

Bagi membuat rujukan untuk syarat penuh permohonan ini, anda boleh merujuk di https://prau.moe.gov.my/syarat.cfm untuk membantu anda membuat permohonan yang lengkap dan diterima masuk sesuai dengan bakat dan kelayakan yang anda ada. Semoga dapat membantu anda untuk menyambung pelajaran dalam bidang yang anda suka. Selamat Maju Jaya.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

Komen/ Pertanyaan Anda?

avatar
  Subscribe  
Notify of