Permohonan Kolej Vokasional dan Sekolah menengah Teknik 2014

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Info ini bagi mengingatkan pelajar yang berminat memohon kemasukan ke Kolej Vokasional atau ke Sekolah Menengah Teknik bagi tahun 2014. Permohonan telah dibuka mulai 17 september 2013 ini sehingga 25 Disember 2013.

[highlight]Update 2 nov 2014 : Permohonan Kolej Vokasional dan sekolah teknik 2015  Telah dibuka ( Maklumat lanjut )[/highlight]

Info lepas

[highlight]Update 20/ 10/2014 : Permohonan Kolej Vokasional dan Sekolah Menengah Teknik 2015 ( Maklumat Lanjut )[/highlight]

Syarat Umum :

Untuk permohonan adalah dikhaskan kepada warganegara Malaysia, pelajar tingkatan tiga kini atau tingkatan tiga tahun 2013 yang sihat tubuh badan dan bebas dari penyakit kronik.

Cara Memohon

Untuk membuat permohonan, pemohon perlu ke Laman Rasmi KPM atau ke Aplikasi permohonan Kolej Vokasional – SM Teknik .

Pastikan pemohon cukup syarat yang ditentukan dan memilih mengikut minat sendiri dalam pemohonan yang dibuat.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

22
Komen/ Pertanyaan Anda?

avatar
13 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
kasturifiziesssMohd Abrisamadhwa99iqbal Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
kasturi
Guest
kasturi

Hi, can I apply using trial pt3 result or have to wait until the real result to be announced. Please answer. Advance TQ

adhwa99
Guest
adhwa99

permohonan ke kolej vokasioanal 2015 boleh mohon banyak tempat tak ?

iqbal
Guest

saya harap permohonan yang ada d internet ada dan mudah untuk diselesaikan….

Mohd Abrisam
Guest

Saya Kepada Mohd Abrisam Untuk Permohonan Kolej Vokasional Dan Sekolah Menengah Teknik 2015 , Macam Mana Nak Dapat Borang Vokasional ,

fiziesss
Admin
Nuqman
Guest
Nuqman

Cmna nk isi borang permohonan pegi smt ni

fiziesss
Admin
nish
Guest
nish

bila boleh mohon masuk smt utk thn 2015?

Asri Sulaiman
Guest
Asri Sulaiman

Permohonan dibuka pada 01 NOVEMBER 2014…
Harap maklum….

nish
Guest
nish

okay. thanks

Siti Aishah
Guest
Siti Aishah

ni betul2 ehh 1 november daftar online?

Syahrul Nizar
Guest

Helo…boleh tak admin send link permohonan sekolah teknik 2015 pada saya bila sudah ada? thanks 🙂

Nor Farhanah Rusle
Guest

macam mane nak daftar utk tahun 2015. Tolong laa kabo. Buntu ni. Masuk situ sini sane tadok lake untuk tahun 2015 :'(

fiziesss
Admin

Cuba farhana ke post terbaru xpresi..taip http://www.xpresi.org tengok..ada permohonan tu.

syafawati
Guest
syafawati

Salam..saya juga tercari2 permohonan atas talian utk kemasukan kolej vokasional 2015..Tempoh hari saya ade hubungi kementerian, mereka kata pengarah belum memaklumkan lagi bila kemasukan utk tahun 2015..mintak tolong pihak terlibat emailkan kepada saya jika permohonan kemasukan ke kolej vokasional 2015 telah di buka..terima kasih..

fiziesss
Admin

Salam..cuba ke halaman depan http://www.xpresi.org ada panduan disediakan.

Anjali Erie
Guest
Anjali Erie

Kalau sudah ada alamat pemohonan, sila hantarkan ke alamat email saya,tolong berkerjasama dengan saya,Kalau saya dapat maklumat,saya akan beritahu kamu orang. OK.

fiziesss
Admin

Kami akan hantar berita terbaru terus ke email jika anda langgan Update kami rujuk : http://www.xpresi.org/berita-baik-update-terbaru-kemudahan-percuma-majalah-e-xpresi-untuk-anda/ kami juga amat berterima kasih jika anda membantu kami memaklumkan info terbaru. Terima Kasih

haziq zakwan
Guest
haziq zakwan

kalau dah ada permohonan untuk kolej vokasional 2015 sila hantai link permohonan pada email saya, terima kasih.

fiziesss
Admin

Jangan lupa langgan majalah e-xpresi terus ke email. Supaya tak ketinggalan info penting..

bll
Guest
bll

pendaftaran sesi 2015 bila???

nana23
Guest
nana23

Pendaftaran ke kolej vokasional untuk sesi 2015 tak ada ke?Saya tak jumpa pun kat mana2 blog.Yg ada pun untuk tahun 2013/2014.semua yang dah lpas.Saya nak buat pendaftaran secara online.lebih mudah.Harap admin dapat membantu Saya: )