Permohonan Kolej Vokasional dan Sekolah menengah Teknik 2014

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

Info ini bagi mengingatkan pelajar yang berminat memohon kemasukan ke Kolej Vokasional atau ke Sekolah Menengah Teknik bagi tahun 2014. Permohonan telah dibuka mulai 17 september 2013 ini sehingga 25 Disember 2013.

[highlight]Update 2 nov 2014 : Permohonan Kolej Vokasional dan sekolah teknik 2015  Telah dibuka ( Maklumat lanjut )[/highlight]

Info lepas

[highlight]Update 20/ 10/2014 : Permohonan Kolej Vokasional dan Sekolah Menengah Teknik 2015 ( Maklumat Lanjut )[/highlight]

Syarat Umum :

Untuk permohonan adalah dikhaskan kepada warganegara Malaysia, pelajar tingkatan tiga kini atau tingkatan tiga tahun 2013 yang sihat tubuh badan dan bebas dari penyakit kronik.

Cara Memohon

Untuk membuat permohonan, pemohon perlu ke Laman Rasmi KPM atau ke Aplikasi permohonan Kolej Vokasional – SM Teknik .

Pastikan pemohon cukup syarat yang ditentukan dan memilih mengikut minat sendiri dalam pemohonan yang dibuat.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kasturi
kasturi
Guest
5 years ago

Hi, can I apply using trial pt3 result or have to wait until the real result to be announced. Please answer. Advance TQ

adhwa99
adhwa99
Guest
5 years ago

permohonan ke kolej vokasioanal 2015 boleh mohon banyak tempat tak ?

iqbal
Guest
5 years ago

saya harap permohonan yang ada d internet ada dan mudah untuk diselesaikan….

Mohd Abrisam
Guest
Reply to  iqbal
5 years ago

Saya Kepada Mohd Abrisam Untuk Permohonan Kolej Vokasional Dan Sekolah Menengah Teknik 2015 , Macam Mana Nak Dapat Borang Vokasional ,

Nuqman
Nuqman
Guest
6 years ago

Cmna nk isi borang permohonan pegi smt ni

nish
nish
Guest
6 years ago

bila boleh mohon masuk smt utk thn 2015?

Asri Sulaiman
Asri Sulaiman
Guest
6 years ago

Permohonan dibuka pada 01 NOVEMBER 2014…
Harap maklum….

nish
nish
Guest
Reply to  Asri Sulaiman
6 years ago

okay. thanks

Siti Aishah
Siti Aishah
Guest
Reply to  Asri Sulaiman
6 years ago

ni betul2 ehh 1 november daftar online?

Syahrul Nizar
Guest
6 years ago

Helo…boleh tak admin send link permohonan sekolah teknik 2015 pada saya bila sudah ada? thanks 🙂

Nor Farhanah Rusle
Guest
6 years ago

macam mane nak daftar utk tahun 2015. Tolong laa kabo. Buntu ni. Masuk situ sini sane tadok lake untuk tahun 2015 :'(

fiziesss
Admin
Reply to  Nor Farhanah Rusle
6 years ago

Cuba farhana ke post terbaru xpresi..taip https://www.xpresi.org tengok..ada permohonan tu.

syafawati
syafawati
Guest
6 years ago

Salam..saya juga tercari2 permohonan atas talian utk kemasukan kolej vokasional 2015..Tempoh hari saya ade hubungi kementerian, mereka kata pengarah belum memaklumkan lagi bila kemasukan utk tahun 2015..mintak tolong pihak terlibat emailkan kepada saya jika permohonan kemasukan ke kolej vokasional 2015 telah di buka..terima kasih..

fiziesss
Admin
Reply to  syafawati
6 years ago

Salam..cuba ke halaman depan https://www.xpresi.org ada panduan disediakan.

Anjali Erie
Anjali Erie
Guest
6 years ago

Kalau sudah ada alamat pemohonan, sila hantarkan ke alamat email saya,tolong berkerjasama dengan saya,Kalau saya dapat maklumat,saya akan beritahu kamu orang. OK.

fiziesss
Admin
Reply to  Anjali Erie
6 years ago

Kami akan hantar berita terbaru terus ke email jika anda langgan Update kami rujuk : https://www.xpresi.org/berita-baik-update-terbaru-kemudahan-percuma-majalah-e-xpresi-untuk-anda/ kami juga amat berterima kasih jika anda membantu kami memaklumkan info terbaru. Terima Kasih

haziq zakwan
haziq zakwan
Guest
6 years ago

kalau dah ada permohonan untuk kolej vokasional 2015 sila hantai link permohonan pada email saya, terima kasih.

fiziesss
Admin
Reply to  haziq zakwan
6 years ago

Jangan lupa langgan majalah e-xpresi terus ke email. Supaya tak ketinggalan info penting..

bll
bll
Guest
6 years ago

pendaftaran sesi 2015 bila???

nana23
nana23
Guest
6 years ago

Pendaftaran ke kolej vokasional untuk sesi 2015 tak ada ke?Saya tak jumpa pun kat mana2 blog.Yg ada pun untuk tahun 2013/2014.semua yang dah lpas.Saya nak buat pendaftaran secara online.lebih mudah.Harap admin dapat membantu Saya: )

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x