Permohonan Matrikulasi KPM 2013/2014 Dilanjutkan

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

KPM

Info ringkas Matrikulasi ini bekenaan tarikh tutup permohonan matrikulasi KPM yang telah dilanjutkan. Mungkin pemohon untuk kemasukan matrikulasi tahun 2013 ada yang terlepas maklumat bekenaan permohonan matrikulasi sehingga menyedarinya ketika tarikh tutup. Untuk memberikan kemudahan dan peluang, pihak Matrikulasi KPM telah memanjangkan lagi penerimaan permohonan matrikulasi sehingga 30 November 2012.

Tarikh tutup permohonan matrikulasi KPM 30 November 2012

Untuk itu, diharapkan pelajar yang masih lagi belum memohon bolehlah mula membeli no pin matrikulasi di BSN dan memohonnya. Untuk maklumat permohonan dan cara memohon bolehlah merujuk kepada info permohonan matrikulasi KPM kami sebelum ini DISINI. Maklumat yang disediakan boleh dijandikan panduan tetapi untuk tarikh tutup permohonan adalah dipanjangkan sehingga 30 November 2012 nanti.

Semoga permohonan matrikulasi KPM 2013/2014 anda diterima dan merupakan lembaran baru dalam sejarah pedidikan rakan-rakan.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jawatan penulis sambilan diperlukan( Maklumat Lanjut )