Permohonan MRSM Tingkatan 1 Tahun 2014

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
MRSM

Bagi lepasan UPSR yang berminat untuk ke Maktab Rendah Sains MARA ( MRSM ) bagi sesi kemasukan tahun 2014, Permohonan telah dibuka sehingga 4 Disember 2013 ini. Permohonan adalah terbahagi dua iaitu permohonan untuk Semenanjung Malaysia dan Sabah/ Sarawak.

MRSM juga salah satu pilihan terbaik selain Sekolah Berasrama Penuh. Namun demikian, sekolah aliran biasa juga mempunyai kelebihan tersendiri. Belajar di MRSM merupakan satu peluang pelajar berdikari dan bersaing antara satu sama lain dalam kecemerlangan. Selain itu, bagi pelajar yang cemerlang dikawasan pedalaman juga diberi peluang sama rata untuk terlibat sama dalam membentuk kejayaan.

Bagi yang berminat bolehlah merujuk Iklan penuh yang disertakan dibawah :

Diharapkan permohonan dapat dibuat bagi yang layak dan proses permohonan perlulah mendapat nasihat dan bantuan dari ibu bapa/penjaga.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

1 COMMENT

  1. assalammualaikum.. maaf kerana mengganggu.. saya cuma nk tanya bilakah keputusan kemasukkan ke mrsm 2014 keluar? harap ada seorg hamba allah yg dpt menjawabnya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here