Permohonan Program Sarjana Muda ( Pengajian Separuh Masa ) UTM 2013

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
UTM

Satu permohonan secara online bagi kemasukan ke Program Sarjana Muda di UTM bagi pengajian separuh masa dibuka untuk tahun 2013 ini. Pengambilan adalah bagi sesi pengajian bermula September 2013 ini dan permohonan secara online dibuka bagi yang layak dan berminat.

Permohonan online dibuka mulai 25 Mei 2013 sehingga 25 Julai 2013 yang mana borangnya boleh didapati di www.utmspace.edu.my .

Bagi yang berminat juga boleh mendaftarkan diri melalui pendaftaran terbula yang dibuat pada 30 Jun 2013 pukul 9.00 pagi – 4.00 petang bertempat di bangunan UTMspace Jalan Tun Razak.

Jika memohon, keputusan dijangka akan mula boleh disemak pada 1-7 ogos 2013 dan rayuan boleh dibuat 29 – 7 Ogos 2013. Majlis pendaftaran pelajar baru ialah pada 7 september ini dan keputusan rayuan yang dibuat dijangka pada 16 – 18 september tahun ini. Pada 21 September 2013 adalah majlis pendaftaran bagi mahasiswa baru untuk rayuan.

Maklumat lanjut

Untuk maklumat lanjut permohonan, anda digalakkan untuk merujuk portal rasmi permohonan yang dinyatakan diatas atau merujuk Iklan penuh Klik Sini. Semoga permohonan anda berjaya.

Ringkasan Kandungan

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

Komen/ Pertanyaan Anda?

avatar
  Subscribe  
Notify of