Permohonan Sekolah Teknik dan Vokasional 2015 Ditunda

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

[highlight]Update 2 nov 2014 : Permohonan Kolej Vokasional dan sekolah teknik 2015  Telah dibuka ( Maklumat lanjut )[/highlight]

Berita yang baru saya terima dari pemberi maklumat kami, permohonan ke Sekolah Teknik dan Vokasional 2015 ditunda untuk satu tarikh yang akan dimaklumkan kelak. Jika sebelum ini kami ada tolong menyebarkan bila tarikh permohonan dibuka, namun demikian ada beberapa sebab yang tidak dapat dielakkan sehingga tarikh tersebut terpaksa ditunda dan akan diumum secara rasmi kelak.

Diharapkan bagi mereka yang masih menunggu permohonan bolehlah bersabar dan terus mengikuti laman rasmi Bahagian Pendidikan Teknik dan vokasional dan update mengenai berita ini kami akan tetap pantau dari semasa ke semasa. Teruskan bersama kami demi maklumat terus segera dikhabarkan pada anda menerusi majalah e-xpresi kami terus ke email anda secara percuma.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mohd Abrisam bin Jainol
Guest
6 years ago

Saya Kepada Mohd Abrisam Bin Jainol , Untuk Permohonan Sekolah Teknik Dan Vokasional 2015