Permohonan UPUONLINE Dibuka Hari ini

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

Menurut sumber rasmi UPU, permohonan UPUONLINE dibuka hari ini, permohonan hari ini adalah sesi pendaftaran permohonan untuk sesi 2020/2021.

Permohonan akan mula dibuka pada pukul 12.00 PM pada 21 Oktober 2019, Hari ini. Permohonan pendaftaran akan ditutup disember ini.

Terdapat kelainan permohonan kali ini kerana pelajar tidak perlu membeli no pin/ no unik ID. Pelajar hanya perlu mendaftar percuma online untuk mengisi maklumat peribadi pemohonan.

Walaubagaimanapun demikian, mengikut sumber UPU, sesi kali ini adalah untuk urusan pendaftaran permohonan dan mendapatkan maklumat permohonan sahaja. Pelajar perlu membeli no pin/ unik ID apabila permohonan dibuka sekitar febuari 2020 nanti.

Permohonan UPUONLINE

Permohonan UPUONLINE

Pelajar hanya perlu daftar menerusi fungsi daftar yang disediakan dan login kembali untuk mula mengisi maklumat peribadi dan  membuat semakan program yang ditawarkan.

Info Tambahan :  ePangkat: Cara Mendaftar untuk Kenaikan Pangkat 2022

 

Permohonan UPUONLINE

Klik pilihan berikut untuk mohon :

Seperti yang dimaklumkan sebelum ini, permohonan UPU kali ini disekalikan dengan permohonan matrikulasi, IPGM disamping permohonan asal Universiti Awam (UA), Politeknik, Kolej Komuniti dan Institusi Latihan Kemahiran Awam(ILKA).

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments