Perodua Myvi Baru 2011

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Print this page
Print
Gambar Depan Myvi Baru

Perusahan Otomobil Kedua Sdn Bhd atau lebih dikenali sebagai PERODUA telah melancarkan Myvi edisi baru 2011 dengan menggunakan enjin berkapasiti 1.5 liter dan dikeluarkan dengan reka bentuk, kemasan dan perincian lebih tegap, bergaya dan sporty. Sumber mengatakan myvi baru ini dinamakan MyVi Extreme mengikut reka bentuknya yang lebih moden.

 

Pandangan tepi
Juga dilengkapi Kawalan LCD, Hiasan kulit di tempat duduk

Model baru ini mengikut sumber menggunakan platform gabungan model generasi baru Toyota Passo dan Daihatsu Boon Luminas dengan kuasa engin dipertingkat kepada 1.5 liter dan 1.3 liter pada model myvi sedia ada. Beberapa perubahan dalaman dan luaran ditampil mengikut gaya masakini yang memenuhi citarasa golongan muda seperti bamper, hud depan dan pintu belakang.

 

Pemanduan dalaman
Dari pelbagai demensi

Cakap pasal harga pula, ia tak lah terlalu mahal kerana ia tergolong dikalangan harga mampu milik iaitu sekitar RM 43 ribu hingga 53 ribu bagi Myvi Elegance.

Klik sini untuk muat turun Brochure Myvi Elegance

Klik sini untuk muat turun Brochure Myvi baru

Sumber dari : AREA KERETA

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

2 COMMENTS

  1. Kalau warna lain tak cantik la..warna hitam yg ditunjuk ni cantik la plak..ok la..nampak canggih skit..tapi kalau sy la cantik myvi yg sebelum dia ni..tapi xtau la org lain.. 😛

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here