Program Kerjasama & Iklan Percuma

Peluang baik dibuka secara percuma kepada pelawat xpresi.org, kami memberikan ruangan iklan percuma di blog kami.

Mungkin perniagaan anda akan lebih deketahui umum kerana blog kami adalah menerima pelawat sekitar 2000-5000 pelawat sehari.

Atau anda ingin terlibat hanya sebagai hobi atau ingin menambah kenalan serta kredibiliti anda.

Program Kerjasama & Iklan Percuma 1
Kotak Iklan Penulis anda yang mengandungi iklan akan muncul di tepi blog apabila penulisan anda dibaca oleh pelawat

Bagaimana?

Anda hanya perlu menjadi penulis kami supaya anda berhak untuk iklankan apa sahaja iklan  di ruangan Kotak Iklan Penulis masing-masing ( iklan tidak berunsur negatif ). Anda juga boleh menulis sebanyak mungkin post supaya iklan anda akan sentiasa muncul kepada pelawat.

Kotak Iklan Penulis ( KIP ) anda akan muncul dengan sendiri di sebelah kanan atas blog apabila ada orang yang sedang membaca penulisan anda. Semuanya adalah percuma dan pihak kami akan bantu anda bagaimana ingin daftar, menulis dan mengedit KIP masing-masing.

Kelebihan menjadi penulis kami

 1. Dapat dikenali oleh rakan dan saudara terdekat bahawa anda adalah penulis blog.
 2. Anda dapat keuntungan lebih dalam perniagaan kerana pelawat akan mula melihat iklan yang ditetapkan oleh anda sendiri.
 3. Semakin berkualiti dan hangat penulisan anda, makin ramai pelawat akan membaca dan melihat KIP anda nanti
 4. Anda juga boleh hantar dan menulis seberapa kerap manapun penulisan untuk meningkatkan lagi kebarangkalian untuk KIP dan iklan anda dilihat.

Syarat Penulis Xpresi

 1. Dilarang menulis iklan atau motif beriklan di post/penulisan anda, penulisan adalah dalam kategori dunia pendidikan dan kerjaya seperti  berita,isu, informasi, tips di  tadika sehingga PHD boleh dikongsikan bersama di blog ini. Iklan hanya boleh ditulis di Kotak Iklan Penulis ( KIP ) masing-masing.
 2. Panjang penulisan mestilah lebih dari 350 word/patah perkataan, tidak copy/meniru/plagiat dari sumber lain. Sistem kami akan automatik membuat semakan dan sekiranya bermasalah akan tidak diterbitkan.
 3. Iklan di KIP mestilah tidak  menipu dan beretika. Setiap seorang hanya boleh meletak 1 banner saiz ( 200 x 55px atau 250 x 250px )tetapi link dan ayat promosi dibolehkan tetapi tidak perlu terlalu panjang. Sistem akan menghadkan iklan yang terlalu panjang hingga menggangu paparan web.
 4. Dilarang menulis isu sensitif, khianat atau lucah.
 5. Anda adalah bertanggungjawab sepenuhnya untuk penulisan yang telah anda buat.
 6. Anda tidak dibayar dengan penulisan yang dibuat, tetapi jika ada kempen dibuat, akan ada hadiah wang tunai/ barangan akan diberi pada penulis yang aktif.
 7. Penulis yang tidak menerbitkan penulisan melebihi 6 bulan akan di tamatkan dan perlu mendaftar semula.
 8. Pihak kami berhak untuk tidak menerbitkan atau mengedit penulisan atau Kotak Iklan Penulis ( KIP ) yang menyalahi syarat yang ditetapkan.

Jika berminat sila isi borang pendaftaran dibawah :

email yang aktif untuk kegunaan pengesahan pendaftaran
No telefon anda yang juga boleh dihubungi melalui whatsapp atau telegram
Untuk tujuan surat menyurat
username untuk login sistem editor
Password untuk mengakses semasa login sistem editor
Sila Tick Kesemua Syarat & Peraturan Penulis di atas untuk melayakkan permohonan.