Sebab xpresi.org down

0
1

Fuh..susah abe G nak bagitahu kawan2 semua..dengan apa yang telah jadi pada xpresi.org 2-3 ari lepas..laman kesayangan abe G ni xdapat online selama 5 ari…huhu..sedih jgk.. sebab ape???Abe G pun tak tahu..tapi tanya kawan2 yg pakar IT, maka  inilah sebabnya.. sebab waktu sebelum ditutup terlalu ramai yg masuk sini sampai berlaku kesesakan… bermasalah kat hosting xpresi dulu…selain tu abe G ada kesan 2-3 ekor spam duk ngintai2 xpresi ni..kdg2 diorg buat tiba2 tinggi mkn cpu usage xpresi ni..macam2 lagilah cerita tu..xnak cite panjang2 pasal tu..sbb age G bukan pandai sangat IT ni..hehe..tapi yang paling menyedihkan Syarikat hosting abe G dulu…

Xperlulah Abe G beritahu nama syarikat tu..sbb sebenarnya antara dia dgn abe G dah xde ape2..sbb abe G bukan jenis yang berdendam..biarlah urusan dia dengan tuhan jer..sebab sampai hati dia tutup xpresi kesayangan Abe G ni, web motivasi ni tanpa sepatah pun amaran. Yang paling sedih, bila abe g telifon kira2 3x dia kata pegawai teknikal dia keluar..abe G terus call dan hampir 5x dia tak angkat dah..abe g hantar email..pun dia tak balas..sehingga harini dah lebih 14 hari berlalu..masih 1 perkatan pun tidak dibalas menyatakan sebab xpresi ditutup..mengerikan…huhu..macam abe G ada buat kesalahan besar…tapi xtaulah..biar kan je lah..xperlulah jawab sbb abe G dah tukar hosting dah..jawab shj di akhirat nanti..Abe G cukup terasa sebab abe G  tak pernah ada rekod buruk, menulis pun benda2 yg memberi faedah kearah kebaikan..tetapi dibalas dengan sepatahpun tidak diberikan sebab….kecewa…

Tetapi abe g cukup berterima kasih pada Fuad …dialah insan yg baik dan membantu abe G dalam peralihan hosting ni..dia telah memberikan nasihat dan tunjuk ajar pada waktu abe G blur..dan tertekan dengan masalah xpresi ni..terima kasih skali lagi..inilah cara sebenar kalau betul2 nak berurus niaga…tapi malang sekali data dulu mengalami masalah teruk dan tak boleh dikembalikan balik..terpaksa abe G buat baru….. 3 malam dah abe G tido lewat..mujurlah xpresi dah siap skrg ni..tapi pengguna dulu yang daftar sebelum 30/1/2011  kne daftarlah balik yer..abe G minta maaf atas kesulitan yg berlaku..beberapa langkah telah abe G belajar dan perbaiki..harap2 kejadian sama tidak berulang lagi..terima kasih sbb terus menyokong xpresi…

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

Panduan Percuma, Teknik Pendapatan Sampingan 4-5 angka Sebulan 

Apa Komen Anda :