Sebab xpresi.org down

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

Fuh..susah abe G nak bagitahu kawan2 semua..dengan apa yang telah jadi pada xpresi.org 2-3 ari lepas..laman kesayangan abe G ni xdapat online selama 5 ari…huhu..sedih jgk.. sebab ape???Abe G pun tak tahu..tapi tanya kawan2 yg pakar IT, maka  inilah sebabnya.. sebab waktu sebelum ditutup terlalu ramai yg masuk sini sampai berlaku kesesakan… bermasalah kat hosting xpresi dulu…selain tu abe G ada kesan 2-3 ekor spam duk ngintai2 xpresi ni..kdg2 diorg buat tiba2 tinggi mkn cpu usage xpresi ni..macam2 lagilah cerita tu..xnak cite panjang2 pasal tu..sbb age G bukan pandai sangat IT ni..hehe..tapi yang paling menyedihkan Syarikat hosting abe G dulu…

Xperlulah Abe G beritahu nama syarikat tu..sbb sebenarnya antara dia dgn abe G dah xde ape2..sbb abe G bukan jenis yang berdendam..biarlah urusan dia dengan tuhan jer..sebab sampai hati dia tutup xpresi kesayangan Abe G ni, web motivasi ni tanpa sepatah pun amaran. Yang paling sedih, bila abe g telifon kira2 3x dia kata pegawai teknikal dia keluar..abe G terus call dan hampir 5x dia tak angkat dah..abe g hantar email..pun dia tak balas..sehingga harini dah lebih 14 hari berlalu..masih 1 perkatan pun tidak dibalas menyatakan sebab xpresi ditutup..mengerikan…huhu..macam abe G ada buat kesalahan besar…tapi xtaulah..biar kan je lah..xperlulah jawab sbb abe G dah tukar hosting dah..jawab shj di akhirat nanti..Abe G cukup terasa sebab abe G  tak pernah ada rekod buruk, menulis pun benda2 yg memberi faedah kearah kebaikan..tetapi dibalas dengan sepatahpun tidak diberikan sebab….kecewa…

Tetapi abe g cukup berterima kasih pada Fuad …dialah insan yg baik dan membantu abe G dalam peralihan hosting ni..dia telah memberikan nasihat dan tunjuk ajar pada waktu abe G blur..dan tertekan dengan masalah xpresi ni..terima kasih skali lagi..inilah cara sebenar kalau betul2 nak berurus niaga…tapi malang sekali data dulu mengalami masalah teruk dan tak boleh dikembalikan balik..terpaksa abe G buat baru….. 3 malam dah abe G tido lewat..mujurlah xpresi dah siap skrg ni..tapi pengguna dulu yang daftar sebelum 30/1/2011  kne daftarlah balik yer..abe G minta maaf atas kesulitan yg berlaku..beberapa langkah telah abe G belajar dan perbaiki..harap2 kejadian sama tidak berulang lagi..terima kasih sbb terus menyokong xpresi…

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jawatan penulis sambilan diperlukan( Maklumat Lanjut )