Semakan ke Sekolah Berasrama Penuh SBP tingkatan 4 ambilan kedua 2014 KPM

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Print this page
Print
KPM

Info ini bagi memaklumkan pelajar bahawa tawaran ke SBP sekolah berasrama penuh KPM untuk tingkatan 4 telahpun dibuka kembali untuk semakan. Keputusan SBP ini adalh bagi tingkatan 3 tahun lepas yang memohon Sekolah Berasrama Penuh SBP.

Ambilan sebelum ini telah dilakukan, untuk kali ini ialah tawaran untuk ambilan ke 2 selepas beberapa sebab bagi memenuhi keperluan dan kekosongan dari masalah pelajar melapor diri atau masalh lain.

Baca Juga :  Permohonan Ambilan Kedua UUM 2018

Semakan Online SBP 2014

Untuk membuat semakan, semakan boleh dibuat secara online di Aplikasi semakan Tingkatan 4 SBP ambilan kedua yang disediakan.

Sila Masukkan No. MyKad dan Angka Giliran PMR 2013 dan Klik Butang Semakan , Pastikan maklumat NO. MYKAD dan ANGKA GILIRAN calon sama  seperti yang tercatat dalam slip pendaftaran PMR calon.

Sekiranya anda berjaya dan bersetuju dengan tawaran ini, surat dan lampiran tawaran MESTI DICETAK SEGERA dan dibawa semasa hari pendaftaran.

Pertanyaan

Sekiranya terdapat sebarang masalah, sila hubungi 03-83217400 untuk keterangan lanjut.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here