Semakan Keputusan Ke tingkatan 1 Sekolah-sekolah khas KPM 2015

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:
KPM

KPM

Persekolahan akan bermula tidak lama lagi, info kali ini lebih kepada peringatan dan makluman ringkas kepada yang berkaitan bahawa ketika ini keputusan dan semakan keputusan ke sekolah-sekolah khas KPM telah dikeluarkan dan mula boleh disemak melalui online kini.

Semakan keputusan yang boleh disemak kini adalah bagi pemohon tingkatan 1 untuk ke sekolah seperti Sekolah Seni Malaysia, Sekolah Berasrama Penuh dan Sekolah Kawalan.

Ketiga –tiga sekolah ini merupakan pilihan yang baik dan agak popular kerana ia memberikan motivasi positif tersendiri dalam menuntut ilmu kerana ia merupakan sekolah yang memilih pelajar terbaik dan terpilih mengikut focus sekolah tersebut. Oleh demikian, bagi yang telah memohon sebelum ini bolehlah membuat semakan di alamat yang disertakan dibawah :

Perlu diingatkan, semakan tawaran diatas adalah bagi permohonan ke tingkatan 1 yang telah dibuat sebelum ini. Semakan boleh dibuat dengan menggunakan angka giliran UPSR masing-masing yang digunakan semasa mendaftar sebelum ini.

Semoga maklumat ini sampai dan member ingatan kepada pemohon yang membuat permohonan sebelum ini. Selamat Berjaya.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x