Semakan Keputusan Kemasukan UiTM Lepasan SPM 2012

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Logo UiTM

Pagi ini kami ditanya mengenai keputusan ke UiTM oleh pelawat lepasan SPM, rupa-rupanya masih ada yang masih belum ketahui bahawa keputusan ke UiTM lepasan SPM juga boleh disemak online sejak 8 Mei lagi. Oleh demikian, maklumat ringkas hari ini bagi memaklumkan bagi yang belum mengetahui informasi ini bahawa keputusan untuk ke beberapa pengajian di UiTM sudah mula boleh disemak.

Untuk keputusan permohonan-permohonan di UiTM pemohon perlu selalu singgah ke satu laman tetap di UiTM, disana setiap kategori semakan ada dinyatakan, Cuma sekiranya semakan dibuka barulah kategori tersebut mempunyai pautan. Oleh demikian, seperti pesanan kami sebelum ini, selalulah ke laman semakan KLIK SINI untuk sentiasa melihat samaada kategori masing-masing telah dibuka ataupun belum lagi.

Untuk ketika 8 Mei sehingga kini senarai dibawah adalah kategori yang telah dibuka untuk semakan :

Setakat hari ini, itu sahaja yang dibuka,semuanya berkaitan lepasan SPM/ setaraf. Untuk calon STPM ataupun matrikulasi/ setaraf belum lagi dibuka. Semoga maklumat hari ini memberikan sedikit peringatan dan maklumat.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

1
Komen/ Pertanyaan Anda?

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
farah Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
farah
Guest
farah

salam . saya nak tanya mengenai keputusan kamasukan pra diploma . menurut kenyataan di atas keputusan pra diploma telah pun dibuka , namun apabila saya nak cek , saya dapat atau tidak . link menyatakan keputusan pra diploma ” belum buka” kalau boleh saya tahu kenapa? harap pertolongan daripada kamu .