Semakan Keputusan Pengajian ke Morocco 2014/ 2015

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
KPM
KPM

Sebelum ini kami ada maklumkan satu permohonan untuk pengajian ke timur tengah seperti Morocco, Mesir. Setelah permohonan ditutup dan proses pemilihan telah dibuat. Keputusan yang Berjaya menyambung pengajian telah mula disemak.

Untuk semakan kali ini hanya yang memohon ke Morocco sahaja yang dikeluarkan, untuk yang sebelum ini ada memohon ke Mesir dijangka keluar keputusannya pada penghujung September 2014.

Semakan online Pengajian ke Timur Tengah ( Morocco )

Semakan boleh dibuat secara online di Aplikasi Semakan yang disediakan, sila masukkan no kad pengenalan masing-masing tanpa ‘ – ‘ cth 96012345678

Maklumat lanjut berkaitan Permohonan

Untuk pengetahuan, anda digalakkan selalu meneliti dan meninjau maklumat-maklumat yang ada di Aplikasi online Pengajian Universiti di Timur tengah untuk mendapatkan maklumat lanjut dan terkini permohonan dan semakan keputusan untuk mengelakkan anda ketinggalan maklumat penting proses permohonan anda.

Semoga pengajian anda nanti mampu memberikan sinar dan kejayaan baru bagi anda dan masa depan anda. Semoga Berjaya.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

Komen/ Pertanyaan Anda?

avatar
  Subscribe  
Notify of